navigatie overslaan

Tips

6 keer High Tea in het Vechtdal

 • Leestijd 2
 • Gelezen 16016 keer

High tea, dat is het uitgelezen moment om te genieten van thee en overdadig veel lekkers. Vooral vrouwen maak je hier blij mee. Lekker met vriendinnen of samen met je moeder theeleuten en bijkletsen. De omgeving van het Vechtdal maakt high tea bij één van deze plekken absoluut de moeite waard!

 1. 6

  Junners

  Geniet hier van het mooie landschap van Landgoed Junne. Zodra de lente haar intrede doet openen zij het prachtige terras in de boomgaard waar het met een lekker drankje of een van de huisgemaakte lekkernijen ook goed vertoeven is. Geen liefhebber van thee, ze hebben ook een high coffee.

 2. 5

  High Tea bij Boscafé in Lemele

  Verborgen aan de voet van de Lemeler- en Archemerberg vind je Boscafé De Lemeler Esch. Kom genieten van een prachtige omgeving, dichtbij Ommen. Lekker bijkletsen met wat vriendinnen en genieten van een tafel vol lekkere gerechtjes. Hartige en zoete hapjes, geserveerd met verschillende smaken verse kruidenthee.

 3. 4

  High Tea bij De Troubadour

  Bij De Troubadour in Hardenberg kan je je laten verwennen door een high tea-ervaring te reserveren. Hier geniet je van een scala aan lekkere theeën, waarbij je verse munt, gember en citroen om toe te voegen aan je smakelijke thee. Je kunt ook genieten van vers gemaakte hapjes en een luxe etagère vol met zoete en hartige lekkernijen.

 4. 3

  Mooirivier

  Bij Mooirivier kun je op zondagmiddag genieten van een uitgebreide High Tea. Bij binnenkomst word je feestelijk ontvangen met een verfrissende Mimosa. Vervolgens serveren wij een selectie van luxe sandwiches, hartige hapjes, scones met clotted cream en zoete lekkernijen, allemaal bereid door onze eigen patissier.

 5. 2

  High tea bij SomerWende

  Bij de SomerWende kun je naast diverse outdoor activiteiten ook genieten van eigen thee van de theeplantage, een uniek streekproduct. Deze High Tea is vegetarisch en volgens traditionele Engelse recepten uit eigen familie gemaakt. Bij elke gang wordt een passende Rheezerthee geserveerd. De thee komt van eigen theeplantage met verrassende smaken die geproefd moeten worden.

 6. 1

  High Tea bij RozemArrie

  Aardbeienboerderij RozemArrie is gelegen in de buurtschap Arriën dichtbij Ommen. Naast dat de familie Rozema aardbeien teelt beschikken zij ook over een gezellige theeschenkerij. Hier bieden zij verschillende High Tea's aan. RozemArrie is geopend van juni t/m augustus.

Wat vind je van dit artikel?