navigatie overslaan

Verrassend Vechtdal

Vechtlust kistje

  • Leestijd 2
  • Gelezen 3455 keer

Vechtlust stilt onze ‘honger’ naar verrassende smaakbeleving. Gemaakt door ondernemers met passie en een sterke drive om samen te werken. We noemen dit Vechtlust. Samen het verhaal van trotse boeren, producenten en het Vechtdal vertellen. Met trots presenteren ook horeca en recreatiebedrijven de verrukkelijke producten. Want zij hebben het ook, passie voor producten die lokaal en met liefde geproduceerd zijn. Proef het verrukkelijke Vechtdal!

Voor wie het Vechtdal wil proeven is het Vechtlust Kistje een aanrader. Een kistje vol met diverse streekproducten die zorgen voor een smaakexplosie. Ideaal om tijdens de borrel voor de caravan of tent te nuttigen. Daarnaast vind je in het kistje het Vechtdal Magazine en leuke brochures van de campings en producenten met boordevol tips. Een goede start van je vakantie!

Het Vechtlust Kistje is met zorg gemaakt, namelijk in samenwerking met ATC Ommen en Philadelphia. Als je het kistje inlevert bij Heileuver of één van de deelnemende campings, dan krijg je €5 statiegeld terug!

De box is samengesteld met diverse lekkernijen van lokale boeren en producenten. Het Vechtlust kistje is exclusief verkrijgbaar bij:

Download hier de fietsroute 'Vechtlust Verrukkelijk Vechtdal

Wat vind je van dit artikel?