Landhoeve de Zwiese

In het glooiende landschap van het Overijsselse Vechtdal ligt de camping van Landhoeve de Zwiese. Kleinschalig, maar wel met fijne royale kampeerplaatsen en van alle gemakken voorzien.

De camping is met veel aandacht voor details aangelegd; de 25 ruime kampeerplaatsen bevinden zich in en rond de oude boomgaard van de landhoeve en zijn alle voorzien van water, elektra en sterk wifi (inbegrepen in de prijs)

In het sanitairgebouw bevinden zich naast de toiletten en douches (incl.) ook een wasmachine en -droger. Verder is er een overdekt terras voor de campinggasten. De kinderen vermaken zich met de klim- en klautertoestellen, op de kinderboerderij of met de skelters op het erf. Sinds kort zijn er ook nieuwe natuurlijk spelelementen op het erf gecreëerd waardoor de creativiteit van de (kleine) gast wordt geprikkeld.

Landhoeve de Zwiese biedt naast kamperen ook ideale mogelijkheden om te overnachten in het luxe hotel of in de gezellige groepsaccommodatie.

Naast overnachten kunt u op de Zwiese ook lekker eten in ons restaurant, genieten van een wandeling in het naast gelegen natuurgebied met pontje en uitkijktoren (rolstoelvriendelijk) of een kijkje nemen bij de dieren in de dierenweide en de kinderboerderij.

De Zwiese ligt in een prachtige omgeving, waar mooie uitstapjes te maken zijn. U kunt bijvoorbeeld een huifkartocht maken of gezellig met sloepjes varen. Voor de jeugd of groepen is er ook voldoende te doen. Landhoeve de Zwiese biedt volop mogelijkheden voor activiteiten met een eventueel bijbehorend hapje, drankje of buffet.

Gewoon een avondje uit is natuurlijk ook mogelijk. Het restaurant van Landhoeve de Zwiese biedt het foodconcept ‘FoodSharing’. Samen prikken en genieten van allerlei kleine authentieke hollandse gerechtjes die bereidt zijn met o.a. producten uit het mooie Vechtdal. Natuurlijk is er op de kaart ook voldoende voor de kinderen te kiezen. En als zij klaar zijn met eten kunnen ze volop genieten van alle speelmogelijkheden op het erf terwijl papa en mama nog lekker aan het eten zijn.

contact

Hardenbergerweg 23
7778HP Loozen
0524-563200
info@dezwiese.nl

Openingstijden

maandag 07:00 - 20:00
dinsdag 07:00 - 20:00
woensdag 07:00 - 20:00
donderdag 07:00 - 20:00
vrijdag 07:00 - 20:00
zaterdag 08:00 - 20:00
zondag 08:00 - 20:00