navigatie overslaan

Expedition Outdoor

Wil jij een onvergetelijk dagje uit, ga dan op snel op expeditie bij Expedition Outdoor. Expedition Outdoor bevindt zich aan de Hardenbergerweg in Loozen, een plaatsje tussen Hardenberg en Gramsbergen.

Activiteiten voor kleine en grote groepen

Je kan bij Expedition Outdoor heel veel soorten activiteiten ondernemen. Ben jij sportief ingesteld? Ga dan kanovaren, tokkelen of bootcampen. Als je meer op zoek naar een spannend teamuitje, dan is waarschijnlijk het ´Wie is de mol spel’ wel wat voor jou. Heb jij een goede focus en kan je goed richten, dan is er bij Expedition Outdoor ook voor jou genoeg te doen zoals boogschieten en klootschieten. Na deze actieve dag heb je vast lekkere trek gekregen. Hier hebben ze bij expedition outdoor rekening mee gehouden. zo kan je genieten van een heerlijke borrelplank, maar ook zijn er diverse BBQ-pakketten waar je uit kan kiezen. Zo is er voor iedereen iets!

Uitjes voor scholen en bedrijven

Bij Expedition Outdoor verzorgen ze regelmatig teambuildingsdagen en activiteiten voor grotere groepen. Ze zijn gespecialiseerd in scholieren en bedrijfsuitjes. Voor scholen wordt er echt maatwerk geleverd. De schoolprogramma´s bestaan uit vier basiskaders, die terug komen in alle activiteiten, namelijk Kennismaken, Vertrouwen, Samenwerken en Recreatie.

Het teambuilding programma voor bedrijven is speciaal ontwikkelt voor bedrijven die met een team willen werken aan een betere samenwerking. Door middel van teambuildingsactiviteiten worden patronen zichtbaar en bespreekbaar gemaakt.

Dagrecreatie

Naast groepsactiviteiten biedt Expedition Outdoor ook bootverhuur aan vanuit de haven in Hardenberg. Zo zijn er kano’s, supboards, sloepen en motorbootjes te huur. Deze zijn gemakkelijk online te reserveren.

Tip van de redactie: de meeste uitjes zijn voor kleine en grote groepen vanaf 8 personen maar ook kun je hier terecht voor gezinsuitjes zoals een dagje een kano huren. Of denk eens aan save the city! Een leuke escape tour door het centrum van Hardenberg.

Categorieën