navigatie overslaan

SomerWende

De leukste koffie- en thee proeverij uit het Vechtdal. Kom naar dit bijzonder en gezellige uitje. U bent van harte welkom op onze mooie locatie aan de vecht in Rheeze, waar het alle seizoenen gezellig is en vooral tijdens de donkere dagen extra warm en sfeervol is.

Tijdens de koffie- of theeproeverij wordt u meegenomen naar de landen waar de thee en koffie vandaan komen, zowel in woord als in beeld. Koffie of thee zijn mooie pure natuurlijke producten waar veel over te vertellen is, elke koffie of thee heeft zijn eigen verhaal.

Daarna gaat u het zintuiglijk beleven, door het zelf te ontdekken ,ik neem u mee terug naar de basis, want door de vele toevoegingen in zowel koffie als thee zijn wij vervreemd van de oorspronkelijke natuurlijke basis.

U gaat tijdens deze proeverij op zoek welke thee of koffie het best bij u past en het lekkerst vind, want over smaak valt niet te twisten: ervaar de verschillende aroma’s en smaken die zowel koffie als thee in zich hebben. Hierbij hoort uiteraard wat lekkers (dit is een verrassing en wisselt per seizoen).

Kort samengevat: de proeverijen zijn leerzaam, gezellig en lekker. Natuurlijk is er ook ruimte genoeg om heerlijk bij te praten en te genieten van elkaars verhalen en gezelschap, want vooral dat gevoel hoort bij een bakkie koffie of bij een lekker kop thee.

Na dit uitje zult u zeggen: “dat is andere koffie”


Uw gastvrouw: Mijn naam is Wilma Somer. De koffie- en theeproeverij mag ik met al mijn passie en liefde gaan verzorgen om er voor u een leuk uitje van te maken. In 2014 ben ik begonnen met scholing en kennis in de koffie- en theewereld, bekroond met het behalen van diploma’s en afgesloten met een thee- en koffiereis naar Indonesie. Tijdens deze reis heb ik naast koffie- en theeplantages ook een theefabriek bezocht. Door deze reis heb ik een koffer vol mooie verhalen mee genomen naar Nederland. Zo kan iedereen naast de geuren en smaken van koffie of thee, ook van deze verhalen genieten.

De wereldse smaken en verhalen komen tezamen in Rheeze.

Zorgeloos genieten Vechtdal

Bij ons kan iedereen zorgeloos genieten, wij bieden de volgende faciliteiten:

 • Invalide parkeerplaats is per januari 2019 aanwezig
 • Invalide toilet is per 1 januari 2019 aanwezig
 • Drempelloze entree/ drempelhulp is aanwezig
 • Personeel biedt assistentie en juiste bejegening
 • Overal goede verlichting aanwezig
 • Hulphond toegestaan
 • Gebruik van rolstoel op locatie mogelijk per 1 januari 2019
 • Mobiel of laag geplaatst betaalautomaat aanwezig
 • Verharde paden op eigen terrein aanwezig

  Bel gerust voor vragen, onze medewerkers doen hun uiterste best om jou van dienst te zijn en te ontzorgen met persoonlijke service.Voor overige informatie en boekingen kijk op www.somerwende.nl

Categorieën