navigatie overslaan

Love bugs

Een dagje toeren in het Vechtdal met een te gekke oldtimer? Of varen met de luxe Vechtcruiser vanaf Hotel de zon in Ommen? Bij lovebugs ben je hiervoor aan het juiste adres.

VWLoveBugs

Een dagje toeren in het Vechtdal met een te gekke oldtimer? Dat kan in Ommen. Een heerlijke route van ongeveer 50 kilometer voert je langs bossen en boerderijen, de Sahara en de Lemelerberg.En uiteraard wordt op verschillende plekken de rivier de Vecht overgestoken. Autowandelen noemen we het. Want op stap met een klassieke VW bus, een Fiatje 500 of een oude amerikaanse Pick-up betekent een belevenis zonder haast. Ontdek de mooiste plekjes die het Vechtdal rondom Ommen te bieden heeft en maak een stop waar je maar wilt. Je krijgt een routeboek mee waarin achtergrondinformatie over de highlights van de route staan vermeld. Desgewenst kun je een goed gevulde picknickmand bijbestellen met lekkere streekproducten. Met een LoveBug combineer je de prachtige omgeving van Ommen met een onvergetelijke rijervaring. Niet voor niks geeft VWLoveBugs de 100% Big Smile garantie.

Sloep Omm’

Aan de wal bij Hotel de Zon in Ommen ligt de enorme sloep de Omm’. De voormalige reddingssloep is omgebouwd tot een luxe Vechtcruiser met een groot zonnedek en genoeg zitplaatsen voor groepen tot wel 25 personen. De Omm’ is beschikbaar inclusief schipper. En heb je een vaarbewijs, dan is de sloep ook te huur om zélf te besturen. Stroomopwaarts voert de Vecht je naar Junne, waar je onderweg wordt begroet door oeverzwaluwen en koeien. Stroomafwaarts gaat het langs campings, de Vechtdalhoeve en stuw Vilsteren. Het Vechtdal eens bekijken vanaf het kabbelende water met een lounge muziekje? Dan is dit een heel relaxte aanrader.