Attracties

Wie op zoek is naar spanning en sensatie, ongeacht de leeftijd, kan zijn hart ophalen in het Vechtdal. Het Vechtdal is heel centraal gelegen centrum van diverse attracties. Op korte afstand vind je er Plopsa Indoor Coevorden, Avonturenpark Hellendoorn, Attractiepark Slagharen en Wildlands Emmen.

In Attractiepark Slagharen waan je je in het wilde westen. Stap als een echte cowboy op een pony, of maak een spectaculaire reis door de mijnen. Avonturenpark Hellendoorn laat je ook de gaafste avonturen beleven. Duik de grond in met de rioolrat of vlieg door de lucht in de zweefmolen. Zelfs een overdekt attractiepark vind je in de buurt van het Vechtdal. Op een regenachtige dag is een bezoek aan Plopsa Indoor Coevorden een aanrader om al je vriendjes van Studio 100 te ontmoeten.

In één dag de wereld ontdekken? In WILDLANDS Adventure Zoo Emmen reis je door de jungle, de savanne en het poolgebied. Tijdens je avontuur in deze interactieve dierentuin sta je oog in oog met olifanten, maak je een trucsafari op de savanne en krijg je een kijkje onder het 3 meter dikke ijs.

Spetterplezier op hete dagen

Verkoeling nodig op zomerse dagen? Beleef een extra spetterend avontuur in de coole waterparken. Bezoek Aquaventura Slidepark met spectaculaire waterglijbanen, kidsslides en waterspeelpark bij Avonturenpark Hellendoorn of neem een duik in Aqua Mexicana. Dit waterparadijs bij Attractiepark Slagharen is geheel gehuld in Mexicaanse sferen en beloofd waterpret voor jong en oud.