Uitjes met ruimte

Verrassend Vechtdal

“Hier mogen avonturen eindeloos duren”, “Neem de ruimte, vergeet de tijd” Hier vind je inspiratie voor uitjes met ruimte, corona-proof overnachtingen en zorgeloze belevenissen in het Vechtdal!

 1. 10

  Overijssels Doeboek

  We zitten deze periode allemaal veel thuis. Daarom is het Overijsselse Doeboek perfect om deze tijd mee door te komen. In het Doeboek zitten verschillende opdrachten voor alle leeftijden om zo op vakantie te gaan in eigen huis en tuin. Van geheimtaal (uit Hanze-tijd) tot een stoepkrijt challenges.

  Helemaal corona-proof dus want het kan gewoon vanuit huis!

 2. 9

  BeweegMENU

  In deze periode met Corona is voor iedereen gezondheid belangrijk. Om gezond te blijven is goed eten en bewegen perfect. Restaurant de Rheezerbelten heeft daarom samen met Sportcentrum Bodytrend body & health het beweegMENU gemaakt. In de maand januari maken ze elke week een nieuw beweegmenu met diverse gezonde gerechten. Bij dit menu vind je een uitleg om bij een besloten deel van de website te komen. Hier vind je elke week een nieuwe serie met workouts.

  Het perfecte idee om 2021 goed en gezond te starten!

 3. 8

  Het Uitleefboek

  In het Vechtdal valt zoveel te beleven en te ontdekken in de natuur! Daarom heeft camping de Klashorst een Uitleefboek ontwikkelt, hiermee leer je de omgeving op een verrassende manier kennen. Het boek staat vol met opdrachten langs bestaande wandelroutes of op mooie, stille locaties in het Vechtdal.

 4. 7

  Wildlands backstage

  Je helden van dichtbij ontmoeten? Dan ben je tijdens de wintermaanden bij Wildlands aan het goede adres. Tot 1 maart kun je bij Wildlands met een gewone entreeticket een kijkje achter de schermen nemen bij onder andere de leeuwen- en savannestal met uitleg van de dierenarts. Het park is helemaal aangepast aan de corona maatregels en dus een perfect corona-proof uitje!

 5. 6

  Vechtdal buitenspeeltips!

  Met vriendjes spelen is nu niet altijd mogelijk, daarom hebben we de leukste tips voor buiten op een rijtje gezet voor eindeloos speelplezier

 6. 5

  Gezinsovernachtingen met bos als achtertuin

  Wil je met je gezin even weg en heb je behoefte aan veel rust en ruimte om je heen? Dan kun je nu ook bij De Wolfskuil terecht! Ruime gezellige vakantiehuizen met een groot eigen terras. Het bos heb je als achtertuin. Een plek waar jong & oud zich prettig voelt. Bekijk hier de bijzondere overnachtingsmogelijkheden.

  Gezien de aangescherpte regels zijn er aanpassingen voor onze groepsaccommodaties. Je vindt de extra informatie hier.

 7. 4

  Kort ommetje!

  Ondanks dat we niet met z'n allen massaal naar buiten moeten, is het toch belangrijk om zo af en toe even frisse lucht te halen! Stippel hier jouw route uit in het Vechtdal!

 8. 3

  Uitjes met zorg

  Het Vechtdal biedt ook genoeg toegankelijke uitjes die corona-proof zijn. Er zijn een aantal museums, boerderijen, parken en nog meer uitjes die corona-proof én toegankelijk zijn. Zo kan iedereen tijdens deze corona tijd toch nog wat plezier hebben tijdens een leuk uitje met genoeg ruimte.

  Wil jij meer weten over vakantie en uitjes met zorg?

 9. 2

  Veilig een dagje uti!

  Escape Rooms, boottochten en geocaching? Het is allemaal mogelijk bij Rederij Peters in Ommen. Alle uitjes bieden genoeg ruimte om voldoende afstand te houden van andere gezelschappen en het zijn de perfecte najaarsuitjes. Dus wil je er even heerlijk op uit met jouw gezin of als koppel? Reserveer dan nu!

 10. 1

  Speurtocht vanaf het Boscafé To Go

  Camping de Lemeler Esch heeft in deze periode het Boscafé To Go. Vanaf het Boscafé zijn verschillende speurtochten uitgestippeld. Speurneuzen kunnen deze tochten wandelen. In de natuur is genoeg ruimte en wandelen houd je ook nog fit! Als je terug komt bij het Boscafé To Go kun je nog genieten van koffie, gebak, soep of belegde broodjes. Natuurlijk wel allemaal om af te halen.

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Meer leuke verhalen