Uitjes met ruimte

Verrassend Vechtdal

Hier mogen avonturen eindeloos duren, neem de ruimte en vergeet de tijd. Hier vind je inspiratie voor uitjes met ruimte, corona-proof overnachtingen en zorgeloze belevenissen in het Vechtdal!

 1. 9

  Kort ommetje!

  Ondanks dat we niet met z'n allen massaal naar buiten moeten, is het toch belangrijk om zo af en toe even frisse lucht te halen! Stippel hier jouw route uit in het Vechtdal of loop één van de vijf uitgezette wandelrondjes in het Vecht- en Reestdal.

 2. 8

  Hiawatha Actief

  Je kunt bij Hiawatha Actief in Dalfsen terecht voor leuke coronaproof uitjes 'met ruimte'. Probeer de nieuwe E-Fat Max, ga lekker toeren in een Lelijke Eend of ga met de kinderen op jacht naar de schat bij het Geocaching!

 3. 7

  Overijssels Doeboek

  We zitten deze periode allemaal veel thuis. Daarom is het Overijsselse Doeboek perfect om deze tijd mee door te komen. In het Doeboek zitten verschillende opdrachten voor alle leeftijden om zo op vakantie te gaan in eigen huis en tuin. Van geheimtaal (uit Hanze-tijd) tot een stoepkrijt challenges.

  Helemaal corona-proof dus want het kan gewoon vanuit huis!

 4. 6

  Het Uitleefboek

  In het Vechtdal valt zoveel te beleven en te ontdekken in de natuur! Daarom heeft camping de Klashorst een Uitleefboek ontwikkelt, hiermee leer je de omgeving op een verrassende manier kennen. Het boek staat vol met opdrachten langs bestaande wandelroutes of op mooie, stille locaties in het Vechtdal.

 5. 5

  Vechtdal buitenspeeltips!

  Met vriendjes spelen is nu niet altijd mogelijk, daarom hebben we de leukste tips voor buiten op een rijtje gezet voor eindeloos speelplezier.

 6. 4

  Gezinsovernachtingen met bos als achtertuin

  Wil je met je gezin even weg en heb je behoefte aan veel rust en ruimte om je heen? Dan kun je nu ook bij De Wolfskuil terecht! Ruime gezellige vakantiehuizen met een groot eigen terras. Het bos heb je als achtertuin. Een plek waar jong & oud zich prettig voelt. Bekijk hier de bijzondere overnachtingsmogelijkheden.

  Gezien de aangescherpte regels zijn er aanpassingen voor onze groepsaccommodaties. Je vindt de extra informatie hier.

 7. 3

  Uitjes met zorg

  Het Vechtdal biedt ook genoeg toegankelijke uitjes die corona-proof zijn. Er zijn een aantal museums, boerderijen, parken en nog meer uitjes die corona-proof én toegankelijk zijn. Zo kan iedereen tijdens deze corona tijd toch nog wat plezier hebben tijdens een leuk uitje met genoeg ruimte.

  Wil jij meer weten over vakantie en uitjes met zorg?

 8. 2

  Veilig een dagje uti!

  Geocaching, Funbiken of de Kickbike tour? Het is allemaal mogelijk bij Rederij Peters in Ommen. Alle uitjes bieden genoeg ruimte om voldoende afstand te houden van andere gezelschappen en het zijn de perfecte voorjaarsuitjes. Dus wil je er even heerlijk op uit met jouw gezin of als koppel? Reserveer dan nu!

 9. 1

  Speurtocht vanaf het Boscafé To Go

  Camping de Lemeler Esch heeft in deze periode het Boscafé To Go. Vanaf het Boscafé zijn verschillende speurtochten uitgestippeld. Speurneuzen kunnen deze tochten wandelen. In de natuur is genoeg ruimte en wandelen houd je ook nog fit! Als je terug komt bij het Boscafé To Go kun je nog genieten van koffie, gebak, soep of belegde broodjes. Natuurlijk wel allemaal om af te halen.

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Meer leuke verhalen