Groepen

Op zoek naar een bijzonder groepsuitje? Kijk niet verder, in het Vechtdal zijn er te veel activiteiten die aanspreken. Of je van uitdaging houdt of het liever iets rustiger aan doet. Zo zijn er survivalarrangementen, Highlandgames, steptochten en kickbikes. Maar je kunt ook lekker snorren op een vespa, dobberen in een bootje, mee op Koesafari of een Lelijke Eendentour doen. En laat je niet weerhouden door de grootte van de groep, er zijn mogelijkheden voor groepen van 8 tot wel 500 personen.

 1. SomerWende

  SomerWende

  Adres
  Marsweg 1, 7794 RK Rheeze

  De leukste koffie- en thee proeverij uit het Vechtdal. Kom naar dit bijzonder en gezellige uitje. U bent van harte welkom op onze mooie locatie aan de vecht in Rheeze, waar het alle seizoenen gezellig is en vooral tijdens de donkere dagen extra warm en sfeervol is.

 2. Wijngoed de Reestlandhoeve

  Wijngoed de Reestlandhoeve

  Adres
  Hoofdweg 21, 7707RB Balkbrug

  Wijn en kunst zijn echte geneugten van het leven. Bij wijngoed de Reestlandhoeve bent u op de goede plek. In ons wijnproeflokaal kunt u het hele jaar genieten van wisselende exposities.

 3. Vechtdal Express

  Vechtdal Express

  Adres
  Marsweg 1, 7794 RK Rheeze

  In een echte Tuk Tuk de prachtige omgeving van het Vechtdal ontdekken? Dat kan bij Vechtdal Express!

 4. Bierbrouwerij Mommeriete

  Bierbrouwerij Mommeriete

  Adres
  De Oostermaat 66, 7783BX Gramsbergen

  Bierbrouwerij Mommeriete is een kleine familie brouwerij met een eigen café en groot terras met speelweide.

 5. Hiawatha Actief

  Hiawatha Actief

  Adres
  Brinkweg 2, 7722VA Dalfsen

  Hiawatha Actief is specialist in groepsuitjes, maar biedt ook leuke activiteiten voor individuele gasten. Het buitenactiviteitencentrum is gelegen in Dalfsen aan de Overijsselse Vecht.

 6. Het Klooster van Dalfsen

  Het Klooster van Dalfsen

  Adres
  Oosterstraat 8, 7721CL Dalfsen

  Overnachten in een voormalig nonnenklooster en ontbijten in de authentieke kapel. Proef de bijzondere sfeer van Het Klooster van Dalfsen in het bruisende Vechtdal.

 7. Rheezer Bistro / Rheezerbelten - Eten

  Rheezer Bistro / Rheezerbelten - Eten

  Adres
  Grote Beltenweg 1, 7771 SX Hardenberg

  Sfeervolle gewelven, mooi gedekte tafels en fonkelende glazen… Uit eten gaan bij De Rheezer Bistro betekent genieten van het goede leven en omringd worden door attente en persoonlijke aandacht. Verfijnd, culinair verrassend en gastvrij: dat is wat u van de Rheezer Bistro (Rheezerbelten)kunt verwachten.

 8. Camping De Klimberg

  Camping De Klimberg

  Adres
  Ommerweg 27, 7797RD Hardenberg

  Welkom in het Overijsselse Vechtdal. Welkom op Christelijke familiecamping De Klimberg! Een camping waarvan alles te beleven is voor het hele gezin.