navigatie overslaan

Camping en Chaletpark De Klimberg

Welkom op Christelijke familiecamping De Klimberg! Een camping waarvan alles te beleven is voor het hele gezin.

Schitterend gelegen in een wonderschone omgeving, met volop natuur, gezellige dorpjes en vlak bij de bruisende toeristenstad Hardenberg. Tijdens een vakantie op De Klimberg is er van alles te beleven voor het hele gezin. Ontdek tijdens een wandel- of fietstocht de mooiste plekjes. Doe mee met een spetterend sporttoernooi van het professioneel recreatieteam of speel samen met Otto, Elle en Izzi in het theater. En kom ’s avonds dineren in het restaurant. Er is zoveel te beleven! In de regio vind je pretparken, volop mogelijkheden om te watersporten of lekker te luieren aan het strand.

Camping De Klimberg

De Klimberg is een moderne camping met een christelijke identiteit. De grote kampeerplaatsen zijn standaard voorzien van elektriciteit. Je kunt kiezen tussen plaats met een 4 ampère of met 16 ampère stroomaansluiting. Ook een eigen watertappunt en CAI aansluiting behoort tot de mogelijkheid. Wat dacht je bijvoorbeeld van onze comfortplaats met privé sanitair? En er is natuurlijk overal draadloos internet beschikbaar. Uitstekend en goed toegankelijk sanitair. Bovendien hebben we een ruime keuze aan mooie en luxe chalets en caravans, die je het hele jaar kunt huren. Of ons familiehuis ‘De Boerderij’ voor (14 personen) voorzien van volop gemak en comfort. Tevens hebben we sinds 2016 zorgchalets te huur.

NIEUW in medio mei 2018 zwembad overdekt
De Klimberg is momenteel druk bezig met de werkzaamheden om het verwarmd zwembad te voorzien van een overkapping. Bij mooi weer kan de glazenkap voor grotendeels open en bij slecht weer helemaal dicht! Zo kun je op elk moment blijven genieten van het zwembad! De overkapping hopen wij medio mei 2018 gerealiseerd te hebben!

Recreatie voor jong & oud
Op onze camping kom je juist tijd tekort! Speciaal voor de kleintjes zijn er de animatietypetjes Otto, Elle en Izzi, staan er verspreid over het terrein speeltoestellen opgesteld en is er een mooie speelvijver. Je kunt een verfrissende duik nemen in het verwarmd overdekt zwembad. Een potje tafeltennissen, springen op het springkussen of je hengel uitwerpen in de visvijver. Bovendien staat het recreatieteam elke dag weer voor de gasten klaar.

55+ weken
In juni en september organiseren we altijd de 55+ weken. Een veertiendaagse vakantie. Helemaal afgestemd op 55+plussers! Niets is verplicht, maar alles mag. Heerlijk tot rust komen. De een doet dat tijdens een bijzondere bustocht. Een ander speelt liever bingo of gaat lekker fietsen en wandelen.

Je ziet het: alles is aanwezig om samen, als gezin, te genieten van een onvergetelijke vakantie! Wil je nog meer ontdekken van de Klimberg? Bezoek dan onze website.

Familiehuis De Boerderij

Heerlijk bijpraten en herinneringen ophalen tijdens een familiereunie of met goede vrienden? Heb je een jubileum te vieren? Dat kan in ons familiehuis "De Boerderij". Een luxe woonboerderij en bij uitstek voor een plezierig verblijf. Waar je kan genieten van de oorspronkelijke sfeer van vroeger.

De Boerderij

  • Luxe, gezellige woonkamer met schouw;
  • 5 ruime slaapkamers;
  • Moderne keuken;
  • Ruime badkamer met douche, ligbad en wastafels;
  • Wasmachine en vaatwasser;
  • Terras met voldoende zitplaatsen;
  • Dekbedden en hoofdkussens;
  • Televisie en radio, kinderstoel en 2 campingbedjes.

Huurmogelijkheden per week, midweek en weekend gedurende het hele jaar. De faciliteiten, zoals het restaurant en snackbar, zijn alleen geopend in de vakanties. In de schoolvakanties is er een recreatieteam aanwezig.

Het familiehuis staat op Camping en Chaletpark De Klimberg. Voor meer informatie, www.deklimberg.nl of 0523-261955

Categorieën