Vechtdal Express

In een echte Tuk Tuk de prachtige omgeving van het Vechtdal ontdekken? Dat kan bij Vechtdal Express!

Onze Thaise Tuk Tuks zijn unieke, overdekte vervoersmiddellen die van uw dagje uit een bijzondere belevenis maakt. Zowel met zon als regen, onze tuk tuk’s kunnen ertegen. Of u nou gaat rondtukken of één van de arrangementen boekt, het zal u aan plezier in ieder geval niet ontbreken. We hebben arrangementen voor verschillende groepsgrootte. Voor familiedagen, vriendenuitjes, vrijgezellenfeesten, bedrijfsfeesten of gewoon gezellig met z’n twee staan de Tuk Tuks voor u klaar.

Bij aankomst op onze startlocatie in Rheeze zal de pret al beginnen onder het genot van een kopje koffie of thee. Terwijl u geniet van een lekkernij wordt u verteld wat u allemaal te wachten staat. Zodra de chauffeurs zijn aangewezen volgt er een proefrondje op ons testparcours. Hier zal de fotocamera zeker niet overbodig zijn. Vervolgens gaat u bewapend met routekaart aan het tukken voor een bijzondere Tuk Tuk tour door de mooie omgeving in het Vechtdal.

Het Vechtdal met zijn omliggende streken leent zich bijzonder goed voor mooie tochten. Of u nou door de bossen of langs de Vecht tukt, wij hebben de routes met veel zorg voor u uitgezet, zodat u alleen nog maar gas hoeft te geven en te genieten.

contact

Marsweg 1
7794 RK Rheeze
0529-451222
Info@vechtdalexpress.nl

Openingstijden

maandag 10:00 - 18:00
dinsdag 10:00 - 18:00
woensdag 10:00 - 18:00
donderdag 10:00 - 18:00
vrijdag 10:00 - 18:00
zaterdag 10:00 - 18:00
zondag gesloten

Overige dagen en buiten het seizoen op afspraak