Groepsuitjes voor volwassenen in het Vechtdal

Doe-tips

Zoek je een groepsuitje in Overijssel? Kom dan naar het Vechtdal en maak een keuze uit de onderstaande groepsuitjes. Of je nu met familie, vrienden of collega’s op pad bent… voor een geslaagd groepsuitje ben je in Vechtdal Overijssel aan het juiste adres!

 1. 6

  Koesafari

  De bekendste tocht door het Vechtdal is de Koesafari van de Vechtdal Hoeve. Stap op de tractor van boerin Simone en kom alles te weten over Brandrode runderen en het boerenleven. Je kan de Koesafari uitbreiden met ‘Sloepje Varen, Koetje Kijken’ en een uur op sloepentocht richting het natuurgebied waar de Brandrode runderen staan.

 2. 5

  Paardentram

  Rederij Peters uit Ommen beschikt over een aanbod voor elke groep. Van een Escape Room tot sloepentocht en van een rondvaart tot E-Trikke Tour. Maar wanneer je iets heel bijzonders zoekt voor groepen van 25 man en meer dan kom je al snel uit bij hun Paardentram. Sterke Belgische paarden trekken de tram anderhalf uur langs de mooiste plekjes van het Vechtdal en natuurlijk mogen de kinderen even de teugels laten vieren.

 3. 4

  Lelijke Eendentour

  Rijd met je vrienden door het Vechtdalse landschap in een Citroën 2CV. Je kan kiezen voor een tocht van 2,5 uur met of zonder een bbq ter afsluiting. Je boekt de ‘Lelijke Eendentour’ inclusief een arrangement bij Hiawatha Actief.

 4. 3

  GeoRun op een Stepbike

  Houd jij van een sportief uitje? Wat dacht je dan van midgetgolf, klootschieten of GeoRun per stepbike. Restaurant De Rheezerbelten kan alles verzorgen inclusief een hapje en drankje achteraf. Met name de GeoRun is een spannende en sportieve uitdaging. Zie maar eens op je stepbike met behulp van een GPS-systeem de 11 coördinaten te vinden en als eerste te finishen!

 5. 2

  Solextours

  Verken de omgeving met een groep op een ouderwetse Solex. Schiet tuffend en pruttelend door het landschap. Voor jong een nieuwe ervaring, voor oud een prachtige herinnering die weer tot leven komt. Vraag het Klooster van Dalfsen naar de mogelijkheden.

 6. 1

  De Vechtvaarder & BBQ-Donut

  Eveneens bij Hiawatha Actief ligt De Vechtvaarder, een partyboot met ruimte tot wel 60 personen. De boot is voorzien van een gezellige rondzit, lounge met bar en een bbq. Bij mooi weer kan het dak eraf en geniet je in de zon van het landschap dat aan je voorbijtrekt. Een alternatief voor groepen tot 10 is de BBQ-Donut. Je zit in een cirkel rondom de bbq en vaart ondertussen over De Vecht. Zie het als een varende ‘diner & show’ waarbij je je eigen vleesje bakt en zelf de koers bepaald.

 7. Bonustip

  Ben je specifiek op zoek naar een groepsuitje in combinatie met een rondvaart over De Vecht? Bekijk dan de mogelijkheden voor een boottocht over De Vecht.

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Meer leuke verhalen