navigatie overslaan

Tips

Groepsuitjes voor volwassenen in het Vechtdal

 • Leestijd 2
 • Gelezen 4849 keer

Ben je op zoek naar een groepsuitje in het prachtige Overijssel? Ontdek de vele groepsactiviteiten die het Vechtdal te bieden heeft. Of je nu met familie, vrienden of collega's op pad bent, hier vind je gegarandeerd het avontuur voor een onvergetelijke dag uit!

 1. 6

  Lelijke Eendentour

  Trek er op uit met je vrienden en cruise door het Vechtdal in een nostalgische Citroën 2CV! Kies voor een tour van 2,5 uur met de optie om af te sluiten met een heerlijke barbecue. Boek nu de Lelijke Eendentour inclusief een onvergetelijk arrangement bij Hiawatha Actief.

 2. 5

  De Vechtvaarder & BBQ-Donut

  Bij Hiawatha Actief vind je nog meer geweldige opties! Stap aan boord van De Vechtvaarder, een feestboot met ruimte voor wel 60 personen! Voor kleinere groepen tot 10 personen is er de BBQ-Donut. Neem plaats in een cirkel rond de BBQ en dobber ondertussen rustig over De Vecht. Het is als een varende ‘diner & show’ waarbij je zelf je vlees grilt en de koers bepaalt.

 3. 4

  Koesafari

  Maak je klaar voor een avontuur in het Vechtdal met de legendarische Koesafari van Erve Vechtdal! Spring in de tractor van boerin Simone en die je graag verhalen verteld over de Brandrode runderen en het boerenleven. Je kunt de Koesafari ook uitbreiden met 'Sloepje Varen, Koetje Kijken', waarbij je een uur lang op sloepentocht gaat richting het natuurgebied waar de Brandrode runderen grazen.

 4. 3

  Rondvaart en paardentram tocht

  Ontdek de wereld van groepsavonturen met Rederij Peters uit Ommen! Van Escape Rooms tot sloepentochten en van rondvaarten tot E-Trikke Tours, zij hebben voor elk wat wils! Als je iets zoekt voor groepen van 25 personen of meer, dan moet je zeker de rondvaart en paardentramtocht proberen! Stap aan boord voor een rondvaart met een matrozenlunch en geniet daarna van de Giethmense Hooivelden in de paardentram.

 5. 2

  Solextours

  Duik in een nostalgisch avontuur en verken de omgeving met je groep op een retro Solex! Zwiep tuffend en pruttelend door het landschap. Voor de jongeren is het een nieuwe ervaring, terwijl de oudere generatie herinneringen herleeft! Neem contact op met het Klooster van Dalfsen en ontdek de mogelijkheden voor een Solex!

 6. 1

  Boottocht over De Vecht

  Ben je op jacht naar het ultieme groepsuitje? Ontdek dan nu de mogelijkheden voor een boottocht over de Vecht! Laat je verrassen door de prachtige vergezichten en geniet van een onvergetelijk avontuur op de Vecht met je vrienden, familie of collega's!

Wat vind je van dit artikel?