navigatie overslaan

Doe-tips

Kabouter-Trap Route

  • Leestijd 2
  • Gelezen 7133 keer

Een makkie voor stoere kabouterKids! Wil je graag als KabouterKids op de pedalen en onderweg stoer gaan avonturen? Kies dan de Kabouter-Trap route, een makkie voor stoere kabouterkids!

Vanaf Pannenkoekenhuis Het Kabouterwoud door het mooie Dal van de Reest. Je toert over boerenlandweggetjes, lokale wegen en fietspaden door de groenlanden met karakteristieke buurtschappen, bossen en langs wateren. Onderweg kun je afstappen om te avonturen bij de stoere uitstapjes! De fietstour is geschikt voor jong en oud!


21 km op de pedalen door Nolde, Pieperij, Oud Avereest, Balkbrug, Den Oosterhuis, Schrapveen en Linde. Een avontuurlijke grensoverschrijdende route vanuit de provincie Drenthe naar Overijssel, waarin de voormalige hoogveenbeek de Reest vanaf de middeleeuwen een belangrijke rol kent als grensriviertje. Maar vergeet niet om een begeleider mee te vragen om je op weg te helpen bij het ontdekken van de stoere Kabouter uitstapjes!

Deze fietsroute kun je starten bij Het Kabouterwoud.

Alle doe-kabouters wensen je een fijne avonturentocht toe en, vertel je hun na afloop nog hoe je het hebt beleefd...? En..., ben je dol op avonturen en doe-dingen, sla dan zeker niet de stoere Kabouter uitstapjes over! Maar wat ook heel belangrijk is, vergeet niet vooraf aan je fietstocht jouw avontuur te kiezen, en bij deze locatie(s) te informeren of ze dan ook geopend zijn!

Download hier de route

Wat vind je van dit artikel?