navigatie overslaan

Attractie- & Vakantiepark Slagharen

In het attractiepark rol je van het ene avontuur in het andere avontuur. Blijf slapen op het vakantiepark!

Attractiepark

Ontdek het Wilde Westen van Nederland in Attractie-& Vakantiepark Slagharen. Beleef als cowboy of indiaan een geweldig avontuur in meer dan dertig spannende attracties en verbluffende shows!

Waterpark

In waterpark Aqua Mexicana waan je je in Mexicaanse sferen met palmbomen, watervallen, 10 glijbanen en een bubbelbad voor 70 personen! Op warme zomerse dagen kun je verkoeling zoeken in Sunny Beach in de Wigwamwereld. Een waterspeeltuin omgeven door een strand mét heuse palmbomen, waar je heerlijk kunt relaxen op de comfortabele strandbedden.

Blijf slapen

Het avontuur gaat door! Met zoveel attracties heb je aan één dag niet genoeg. Daarom kan je in attractie- en vakantiepark Slagharen ook blijven slapen. Boek een compleet ingericht vakantiehuisje, lodge, wigwam of campingplek voor het hele gezin en stap vanuit je verblijf rechtstreeks de achtbaan of het reuzenrad in. Een onvergetelijke ervaring voor het hele gezin, want welk kind droomt er nu niet van om in een attractiepark te wonen?!

Meest kindvriendelijke vakantiepark

Je verblijft op een luxe camping met 229 sta-plekken in de prachtige omgeving van het Vechtdal. Of je nu komt met de camper, caravan of tent, de camping biedt ruime plaatsen en beschikt over gratis moderne sanitaire voorzieningen. Wist je dat Attractiepark Slagharen is in 2016 uitgeroepen tot ‘meest kindvriendelijke vakantiepark van Nederland'?

Tip: Zowel op de aankomst- als de vertrek dag maak je de hele dag gratis gebruik van de attracties!

Attractiepark Slagharen

Ontdek het Wilde Westen van Nederland in Attractie-& Vakantiepark Slagharen. Beleef als cowboy of indiaan een geweldig avontuur in meer dan dertig spannende attracties en verbluffende shows!

Nat worden in Slagharen

Wil je nu zelf in actie komen? Ga de strijd aan in het water en spat elkaar in een paar minuten zo nat als maar kan in de Expedition Nautilus. Of stap als een echte avonturier in een boomstam en trotseer de wildwaterbaan Ripsaw Falls. Houd je goed vast en pas op voor die stroomversnellingen, want voor je het weet ga je heel snel naar beneden.

Aqua Mexicana

Mexicana! In Aqua Mexicana waan je je in Mexicaanse sferen met palmbomen, watervallen en alles wat daarbij hoort. Met de komst van het nieuwe waterpark bieden we onze bezoekers een weergaloos avontuur! In het 5200 m2 gebied kan jong en oud volop genieten. Het waterpark wordt een spetterende belevenis en kent diverse waterattracties, zowel binnen als buiten.

Er zij 10 glijbanen, waarvan 3 bijzonder groot en interactief met special effects, geluid en 3D animaties. Daarnaast krijgt het park een bubbelbad voor 70 personen, iets wat in Nederland nog niet bestaat. Natuurlijk is ook aan de jongste waterliefhebbers gedacht. Zij kunnen zich vermaken in één van de waterspeelplaatsen en van de glijbaan roetsjen of onder het watergordijn door rennen. Dat allemaal terwijl papa en mama heerlijk op het terras aan het genieten zijn van een hapje en een drankje. Aqua Mexicana is een heuse beleving voor de echte waterliefhebbers!

Camping

Alle drukte van het dagelijkse leven glijdt als een zuchtje wind van je af op deze viersterren gezinscamping. De camping biedt het beste uit twee werelden. Je verblijft op een luxe camping met 229 staplekken, in de afwisselende omgeving van het Vechtdal en tegelijk heb je alle faciliteiten van Attractie- & Vakantiepark Slagharen binnen handbereik. Of je nu komt met je camper, caravan of tent, de camping biedt ruime plaatsen en beschikt over gratis moderne sanitaire voorzieningen. Alle arrangementen zijn inclusief toegang tot het attractiepark.

Categorieën