navigatie overslaan

Vakantiepark Beerze Bulten

* * * * *

5 sterrencamping Beerze Bulten is dé kindercamping in Ommen waar je met het hele gezin optimaal geniet van het buitenleven, met alle luxe en comfort binnen handbereik.

De avontuurlijkste kindercamping van Nederland

Kamperen bij 5-sterrencamping Beerze Bulten in Ommen betekent optimaal genieten van het heerlijke buitenleven met alle luxe en comfort binnen handbereik. Spelcomputers, laptops en iPads kun je bij een bezoek aan deze kindercamping thuis laten. Bij Beerze Bulten rennen, vliegen en klauteren de kinderen namelijk van het ene naar het andere avontuur. Papa en mama doen gezellig mee of genieten in alle rust van een goed boek. Kortom; Alle Tijd voor het gezin wanneer je komt kamperen bij deze familiecamping in Ommen!

Kamperen in Ommen; achter elke boom een nieuwe avontuur

Op Beerze Bulten vervelen de kinderen zich geen moment! Op dit schitterende vakantiepark kunnen zij:

 • Lekker spelen met andere kinderen
 • Zwemmen in het binnenzwembad en buitenzwembad
 • Klimmen en klauteren in het indoor speelparadijs ‘Het Giga Konijnenhol’.
  Vanaf april 2017 beleef je hier nog meer speelplezier want het Giga Konijnenhol wordt vernieuwd en uitgebreid.
 • Deelnemen aan leuke activiteiten uit het boordevolle recreatieprogramma
 • Genieten van theatershows
 • Spa, Wellness en Fun
 • En nog heeeeeeel veel meer…..

Vijf sterrencamping

Bij deze camping in Ommen staat het buitenleven centraal, zonder dat het afbreuk doet aan dagelijks comfort. Sterker nog: Kindercamping Beerze Bulten weet natuur en comfort juist heel goed met elkaar te verenigen. Beerze Bulten ligt in een bosrijke omgeving en is ruim opgezet. Vrolijk kronkelende paadjes verbinden de kampeerplekken, verhuuraccommodaties (zoals diverse vakantiewoningen en bungalows) en speeltuintjes met elkaar. Schoon en luxe sanitair is nooit ver weg en biedt bovendien veel aanvullend comfort, zoals kinderdouches en privésanitair.

Bij Beerze Bulten is zoveel te beleven dat het verlaten van de kindercamping eigenlijk niet nodig is. Maar dat zou eeuwig zonde zijn! De camping in Ommen wordt namelijk omringd door oerbossen, zandverstuivingen, heide en rivier de Vecht. Rustig wachtend om al wandelend, fietsend of met de kano ontdekt te worden.

Steelt jullie kind deze zomer de show in Bultjes musical? Bezoek de website en boek jullie (zomer)vakantie.

Wist je dat... De Beerze Bulten ANWB Camping van het jaar 2017 is?

Zorgeloos genieten Vechtdal

Bij ons kan iedereen zorgeloos genieten, wij bieden de volgende faciliteiten:

 • Invalide parkeerplaatsen zijn aanwezig
 • Invalide toilet, douche en wastafel is aanwezig in meerdere sanitairgebouwen
 • drempelloze entree/ drempelhulp is bijna overal aanwezig
 • personeel biedt assistentie en juiste bejegening
 • Hulphond in overleg toegestaan
 • glutenvrij mogelijk: personeel op hoogte van allergenen
 • Verharde paden deels op eigen terrein aanwezig
 • In het zwembad aangepaste aankleedruimte voor minder validen en invaliden toilet aanwezig
 • Invalide toilet in Giga Konijenhol aanwezig

  Bel gerust voor vragen, onze medewerkers doen hun uiterste best om jou van dienst te zijn en te ontzorgen met persoonlijke service.

Een dagje uit naar de avontuurlijkste kindercamping van Nederland

Je vakantie vieren op de Beerze Bulten is natuurlijk het allergaafst! Maar we hebben goed nieuws. Ook als je geen vakantie hebt, maar wel een super leuke en avontuurlijk dagje uit wilt beleven ben je van harte welkom op deze vijf sterrencamping. Kom gezellig spelen in het indoor speelparadijs het Giga Konijnenhol of zwemmen in het overdekte zwembad.

Indoor speelparadijs Giga Konijenhol

In de overdekte speeltuin het Giga Konijnenhol in Ommen hoef je je nooit te vervelen. Hier beleef je de mooiste avonturen. Onder de grond, net als een echt konijnenhol! Lekker warm en droog, dus ook bij slecht een absolute aanrader! Heb je het geluk dat je op deze vijf sterrencamping staat? Dan mag je hier spelen naar hartenlust. Vanaf april 2017 kun je nog langer spelen want het Giga Konijnenhol wordt enorm uitgebreid en vernieuwd.

Sta je niet op de camping? Dan ben je van november t/m maart en tijdens de voor- en naseizoenperiodes op de woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag van harte welkom!

Overdekt zwembad op vijf sterrencamping Beerze Bulten

De prachtige binnen- en buitenbaden van camping Beerze Bulten bieden voor elk wat wils. Een heerlijke zwembeleving voor jong en oud! Dit zwembad in Overijssel van Beerze Bulten biedt een Adventure Island met bedriegertjes, sproeiers, waterpistolen en tuimelaars. Ook zijn er nog 2 spectaculaire glijbanen waaronder de Space Tube; door de lichteffecten in de glijbaan waan je je in de ruimte. De allerkleinsten hebben plezier in het geheel vernieuwde peuterbad met strand en zelfs diverse glijbaantjes. Kortom, de perfecte locatie voor een spetterend zwemfeest!

Oja, ook niet onbelangrijk. Terwijl de kinderen zich uitstekend vermaken in het overdekte zwembad kunnen papa en mama lekker ontspannen in het wellness gedeelte van het zwembad. Watersproeiers en massagestralen staan hier tot jullie beschikking.

Wat wordt het? Zwemmen, spelen of kamperen en optimaal genieten van het heerlijke buitenleven met alle luxe en comfort binnen handbereik? Wat jullie ook besluiten te doen, breng eerst even een bezoekje aan de website voor actuele informatie over openingstijden en beschikbaarheid!

Categorieën