De Archemerberg en Galerie Aly Schutte

Groepsaccommodatie de Archemerberg ligt aan de voet van de Archemereberg, een uniek stilte gebied. Uitgestrekte bossen en een wandelterrein met aansluitend viswater.

Groepsaccommodatie de Archemerberg ligt aan de voet van de Archemereberg, een uniek stilte gebied. De Archemerberg beschikt over 2 groepsverblijven, “de Schaapskooi”en “de Potstal”. De accommodaties zijn gegroepeerd in en rond een oude Saksische boerderij.

De bossen in de omgeving nodigen uit voor prachtige wandelingen of fietstochten over de Archemerberg of langs het riviertje de Regge en de Vecht. De schaapskudde van het Overijssels landschap bevindt zich op 5 min. loopafstand van de accommodaties.

Atelier

Ook is er naast de groepsverblijven een galerie van gastvrouw Aly Schutte. Aly Schutte, heeft in de loop van de jaren een geheel eigen stijl ontwikkeld in het schilderen van veldbloemen. Vanuit haar, in de mooie natuur van de Sallandse Heuvelrug gelegen woonboerderij met galerie en atelier, geeft ze de schoonheid van deze wilde bloemen en planten uit haar directe omgeving weer. De galerie bevat een permanente expositie van eigen werken in aquarel, olieverf en acryl.

Aly Schutte-Borneman, heeft in de loop van de jaren een geheel eigen stijl ontwikkeld in het schilderen van veldbloemen. Vanuit haar, in de mooie natuur van de Sallandse Heuvelrug gelegen woonboerderij met galerie en atelier, geeft ze de schoonheid van deze wilde bloemen en planten uit haar directe omgeving weer. De galerie bevat een permanente expositie van eigen werken in aquarel, olieverf en acryl.

contact

Dalmsholterweg 6
8147RB Ommen
0529-456361
info@archemerberg.nl