navigatie overslaan

Camping Starnbosch

Kamperen op ‘de groenste camping van het Vechtdal’ is een ware belevenis. De unieke ligging in het historische ‘Sterrenbosch’ zorgt, in combinatie met de gemoedelijke en gastvrije sfeer, voor een authentieke kampeerervaring.

Houd je van een ongedwongen kampeervakantie in een bosrijke omgeving? Op camping Starnbosch in Dalfsen kampeer je midden in de natuur zoals je dat wenst; knus tussen de bomen in het bosgedeelte met een tent of vouwwagen of op één van de ruime kampeervelden op het parkgedeelte. Daarnaast beschikt de camping over allerlei praktische voorzieningen om je kampeervakantie zo aangenaam en relaxed mogelijk te maken.

Volop ruimte en faciliteiten voor jong en oud

Zoals: schoon (privé)sanitair, een winkeltje met dagelijks vers brood, speeltuintjes en recreatie voor de kinderen én ons overdekt zwembad met afschuifbare overkapping. Ook worden er ingerichte caravans en vakantiewoningen verhuurd. Daarnaast bieden de fraaie kampeervelden op het parkgedeelte volop ruimte voor jong en oud. Er zijn diverse speeltuintjes, een centraalgelegen sportveld, een buitenzwembad en voor kinderen t/m 12 jaar is er in het hoogseizoen een actief recreatieprogramma.

Categorieën