navigatie overslaan

Hotel Paping BV

De ligging van het hotel biedt een scala aan mogelijkheden. Het NS station bevindt zich op loopafstand van het hotel, het centrum van Ommen ligt om de hoek en op 800 meterlopen staat u aan de oever van de rivier De Vecht.

Het hotel ligt direct aan het eeuwenoude Laerbos en midden in het Vechtdal Overijssel. Het hotel beschikt zowel over ruime luxe kamers voorzien van bad en zitje voor een langer verblijf, alsook over de wat kleinere functionele kamers voor een enkele overnachting. Elk van alle gemakken voorzien van boxspring-bed tot draadloos-internet. Comfortabel overnachten in Ommen dus!

Restaurant

In de keuken van Restaurant Paping wordt er zoveel mogelijk gebruik van streekproducten. Met als resultaat ‘wereldse’ gerechten met een duidelijk vleugje Vechtdal. Een echte aanrader zijn de culinaire thema’s die hier regelmatig op het programma staan, zoals ‘mosselen’, ‘paddenstoelen’ en ‘asperges’. Kortom, schuif aan tafel en geniet van de heerlijke gerechten op de frequent wisselende menukaart.

Grand café

In het stijlvolle grand café kun je in de grote fauteuils gaan zitten met een tijdschrift of krant. Of een aperitief drinken bij de haard, zoals een glas Chardonnay of een speciaal biertje van de tap. Bij Paping verrassen ze je graag met olijven en frambozenuitjes uit het Vechtdal.

Sauna & Beauty

Sauna & Beauty Ommen beschikt over een uitgebreid sauna- en beautycentrum met kleurtherapie, Turks stoombad met geur- en kleurtherapie, infrarood cabine, gekoeld dompelbad, royale Finse buitensauna, arctic lavendelsauna, whirlpool met kleurentherapie, gevitaliseerd zoutwater binnenzwembad, relaxruimte en een saunarestaurant voor een kop koffie of een lichte maaltijd tussendoor of een gezond diner? Naast een uitgebreid saunalandschap is er ook nog een compleet beautycentrum. De vakkundige schoonheidsspecialistes van Sauna & Beauty Ommen verwelkomen je graag in één van de vier salons.

Sauna & Beauty Ommen beschikt over een uitgebreid sauna- en beautycentrum. Als we zeggen uitgebreid dan bedoelen we ook uitgebreid. Wat te denken van een royale binnensauna met kleurtherapie, Turks stoombad met geur- en kleurtherapie, infrarood cabine, gekoeld dompelbad, royale Finse buitensauna, arctic lavendelsauna, whirlpool met kleurentherapie, gevitaliseerd zoutwater binnenzwembad, relaxruimte en een saunarestaurant voor een kop koffie of een lichte maaltijd tussendoor of een gezond diner? En dan hebben we de bijzondere saunatuin met vijver gelegen achter het hotel nog niet eens genoemd. Dus wanneer je toe bent aan rust en ontspanning, zit er vast iets voor je bij. Naast een uitgebreid saunalandschap is er ook nog een compleet beautycentrum. De vakkundige schoonheidsspecialistes van Sauna & Beauty Ommen verwelkomen je graag in één van de vier salons.

De ligging van het hotel biedt een scala aan mogelijkheden. Het NS station bevindt zich op loopafstand van het hotel, het centrum van Ommen ligt om de hoek en op 800 meter lopen sta je aan de oever van de rivier De Vecht. Daarbij ligt het hotel direct aan het eeuwenoude Laerbos en midden in het Vechtdal Overijssel.

Een optimaal verblijf begint met de kwaliteit van de hotelkamer. 37 kamers comfortabel ingericht voor 1 of 2 persoonsgebruik. Het hotel beschikt zowel over ruime luxe kamers voorzien van bad en zitje voor een langer verblijf, alsook over de wat kleinere functionele kamers voor een enkele overnachting. Elk van alle gemakken voorzien van boxspring-bed tot draadloos-internet. Comfortabel overnachten in Ommen dus!

In de keuken van Restaurant Vonck wordt er zoveel mogelijk gebruik van streekproducten. Met als resultaat ‘wereldse’ gerechten met een duidelijk vleugje Vechtdal. Kortom, schuif aan tafel en geniet van de heerlijke gerechten op de frequent wisselende menukaart.

Paping Hotel & Spa is het ideale adres om een conferentie, vergadering of evenement tot in de puntjes te laten regelen. Extra interessant voor mensen uit de Randstad is de filevrije omgeving en het gratis parkeren. Mocht je met het openbaar vervoer reizen, het NS station ligt op loopafstand van het hotel.

Het hotel beschikt zelf over drie zalen: Patio (113 m2), Landerij (42 m2) en Lounge (40 m2). Allemaal voorzien van moderne presentatiemiddelen en gratis internet. Om het makkelijker te maken, kun je kiezen uit een aantal vergaderarrangementen, variërend van een dag tot meerdere dagen. Op loopafstand (500m) van het hotel is nog een andere locatie die je kunt reserveren: Landgoed Het Laer. Een gerestaureerd havezathe, toegankelijk voor een breed scala aan mogelijkheden. Dit landgoed beschikt over verschillende zalen, ieder met een eigen karakter, een bordes en een tuin.

Hampshire Paping Hotel & Spa is het ideale adres om een conferentie, vergadering of evenement tot in de puntjes te laten regelen. Extra interessant voor mensen uit de Randstad is de filevrije omgeving en het gratis parkeren. Mocht je met het openbaar vervoer reizen, het NS station ligt op loopafstand van het hotel. Het hotel beschikt zelf over drie zalen: Patio (113 m2), Landerij (42 m2) en Lounge (40 m2). Allemaal voorzien van moderne presentatiemiddelen en gratis internet. Om het makkelijker te maken, kun je kiezen uit een aantal vergaderarrangementen, variërend van een dag tot meerdere dagen. Op loopafstand (500m) van het hotel is nog een andere locatie die je kunt reserveren: Landgoed Het Laer. Een gerestaureerd havezathe, toegankelijk voor een breed scala aan mogelijkheden. Dit landgoed beschikt over verschillende zalen, ieder met een eigen karakter, een bordes en een tuin.

Categorieën