navigatie overslaan

Vogel en pluimvee park De Lorkeershoeve

Het vogel en pluimvee park is leuk en interessant voor jong en oud! Op het park zijn exotische vogels te zien, er is een doorloopvoliere met grasparkietjes, er zijn unieke pluimveerassen. Ook is er een speeltuin, dierenweide en midgetgolfbaan.

Het mooiste en gezelligste Vogel en pluimvee park van Overijssel vind u in Lutten, in de gemeente Hardenberg.

In de ruime volières zitten veel tamme vogels. Er zijn pratende ara's en grijze roodstaart papegaaien, maar ook een kaketoe die graag een dansje maakt als je voor hem zingt.

NIEUW is de grote doorloopvolière met grasparkietjes.

Midden op het park staat een roofvogelburcht met oehoes en woestijnbuizerds.Verder op het park hoort u met een beetje geluk de schallende lach van de kookaburras. Ook loopt hier een kolonie prachtige kroonkraanvogels.

Naast de exotische vogels zijn er ook allerlei unieke pluimvee rassen op het park. Zo zijn er lachende hanen, trommelende en fluitende duiven en is er een grote doorloopvolière met ganzen, eenden, kippen en sierduiven.

Op het park is een 9-holes midgetgolfbaan en een 7-holes biljartgolfbaan aanwezig. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

Voor kinderen is er een speeltuin met glijbanen, klimrekken, wipwap, een draaischijf, schommel, speelolifant en wipkip. Maar ook een dierenweide met tamme konijnen en kippen.

Op het park mogen geen zelf meegebrachte etenswaren en dranken genuttigd worden.
Op het park staat een sfeervol restaurant met een groot, deels overdekt, terras.Hier kunt u iets drinken, ook worden er patat, snacks en ijs verkocht.Ook kunt u bij het afhaalloket van het restaurant iets te eten of te drinken bestellen om in een picknickmand mee te nemen om verder op in het park te nuttigen.

Het park is goed toegankelijk voor invaliden en minder-validen door de verharde paden.In het restaurant is een invalidentoilet.

Huisdieren zijn niet toegestaan.
Sommige vogels raken erg in paniek bij het zien van huisdieren.

Categorieën