navigatie overslaan

De Zon Hotel & Restaurant

De Zon Hotel & Restaurant is prachtig gelegen langs de oevers van de rivier de Vecht in Ommen. Er zijn wellnessfaciliteiten en een mooi terras met prachtig uitzicht op de rivier.

Een dynamisch en modern bedrijf met een rijke historie. De combinatie van de oude, hoge ruimten met een moderne sfeervolle inrichting geeft hier een hele bijzondere, eigen sfeer.

Ons bedrijf is in de afgelopen paar jaar geheel gerenoveerd en omgevormd tot een modern bedrijf met een eigen gezicht. Op de begane grond vindt u de hal, lounge met open haard, restaurant en onze onvolprezen Uncle Henry’s Pub. Ook het terras is de moeite van het ervaren waard.

De bijZONdere kunst in alle ruimten loopt als rode draad door ons bedrijf: we zijn ook een beetje museum…….

Op de tweede etage kunt u tegen betaling gebruik maken van de Finse sauna, infrarood sauna, Turks stoombad en solarium.

De Zon beschikt over 35 hotelkamers. Er zijn 5 verschillende kamertypen, van eenvoudige kamers tot luxe (bruid)suites. Op alle kamers is een bad en/ of douche, toilet, telefoon, televisie, kluisje en in bijna alle kamers een minibar.

De keuken, onder leiding van Chef Kok Gerard van Marle, bereidt zijn gerechten met streek- en seizoenproducten. Zijn passie voor koken zit in zijn genen. Die liefde voor koken brengt hij over op zijn brigade in zowel Hotel de Zon alsmede Hotel & Spa Paping.

Hotel

De Zon hotel & restaurant is prachtig gelegen langs de oevers van de rivier de Vecht in Ommen. Er zijn wellnessfaciliteiten en een mooi terras met prachtig uitzicht op de rivier.

De warm ingerichte kamers hebben private faciliteiten. Het uitgebreide Internationale ontbijt is een goed begin van je vakantiedag. De keuken, onder leiding van Gerhard Müller, bereidt zijn gerechten met streek- en seizoensproducten. In het restaurant hangen kunstwerken van de Nederlandse schilder Henk Helmantel. Uncle Henry's Pub biedt een aangename sfeer voor een drankje.

Restaurants

De Zon hotel & restaurant is prachtig gelegen langs de oevers van de rivier de Vecht in Ommen. De keuken, onder leiding van Gerhard Müller, bereidt zijn gerechten met streek- en seizoensproducten. In het restaurant hangen kunstwerken van de Nederlandse schilder Henk Helmantel. Uncle Henry's Pub biedt een aangename sfeer voor een drankje.

Vergaderen

Of je bij De Zon komt voor meerdaagse sessie, een dagdeel, met 2 of 250 personen komt, bij De Zon kan het allemaal. De ruimtes zijn volledig airconditioned en uitgerust met de modernste vergadermiddelen. Een ideale locatie voor een vergadering.

Zakelijk lunchen

De Zon hotel & restaurant is een uitstekende locatie voor je zakenlunch of diner. Het á la carte restaurant biedt qua gerechten en entourage wat je mag verwachten in een viersterren bedrijf. De professionele bediening speelt graag in op je wensen.

De lunch of het diner kan op verschillende plaatsen geserveerd worden: in de vergaderruimte, op het terras, in de sloep, het restaurant, Uncle Henry's Pub of in de keuken!

Categorieën