navigatie overslaan

Jumbo Ommen

Dé supermarkt in Ommen met persoonlijke aandacht voor de klant en volop regionale artikelen. Ervaar zelf de voordelen van Jumbo Ommen en ontdek al onze lekkere, verse en gezonde producten.

Bij Jumbo Ommen doen we nog wél aan service! Trotse medewerkers, persoonlijke aandacht voor de klant en volop regionale artikelen zoals Vechtdalham van keurslagerij Veltmaat, brood en banket van bakkerij van de Most en Siss & Bro bakery, zuivel van zuivelboerderij De Waard, jam van de Varsenerhof, wijn van De Tappenmars, Vechtdaleieren van Bouma uit Bergentheim, bieren van Pauw, Vechtdalbrouwerij en Berghoeve en nog veel meer.

In onze verskeuken maken wij dagelijks vers belegde broodjes, de lekkerste pizza's en worden verse noten 2 maal per week gebrand. En heeft u onze eigen gemaakte plukbroden wel eens geprobeerd? Die maken we ieder weekend ook lekker vers voor u.

Ook kunt u bij ons terecht voor uw slijterij-artikelen. Heeft u verder nog wensen? Wij horen ze graag want wij zijn pas tevreden als u dat bent.