Beverwijk en Zonen b.v.

A. Beverwijk en zonen BV is een bouwonderneming, welke rust op vijf pijlers. Als meer disciplines tegelijk nodig zijn heeft Beverwijk de vakmensen in huis. Hierdoor is de inzetbaarheid en de coördinatie op het werk optimaal:

  • Plaats Balkbrug

Bouwen voor mensen

Onze vakmensen bouwen volgens de onwrikbare principes van kwaliteit en degelijkheid. Deze principes zijn weliswaar al bijna een eeuw oud, maar zeker niet ouderwets. Bovendien staat klantvriendelijk werken en netheid hoog bij ons in het vaandel. Je werkt met mensen, bij mensen en vóór mensen. Daar houden we dus graag rekening mee.

Zelf zijn we moderne mensen. Althans, we maken gebruik van geavanceerde apparatuur en nieuw ontwikkelde methoden. We kunnen ons naadloos aanpassen aan de moderne eisen die de architect of opdrachtgever stelt. Waar het op het ambacht aankomt, staan onze vakmensen hun mannetje. Daarnaast wordt er de laatste tijd steeds meer de nadruk gelegd op duurzaamheid en bewust bezig zijn met de dingen die je doet. We willen ons nadrukkelijk, nu en in de toekomst, blijven onderscheiden ten aanzien van het gebruiken en toepassen van grondstoffen, materialen en gereedschappen die het milieu en de portemonnee sparen. Tegelijkertijd zoveel mogelijk de duurzaamheid en het gebruiksgemak bevorderen.

Bij onderhoudswerkzaamheden en aanpassingen wordt vaak 'om mensen heen' gebouwd. Zeker dan geldt onze slogan 'Bouwen voor mensen'. Rekening houden met de bewoner, is één van de eisen die aan onze vakmensen gesteld worden. Doordat we veel disciplines in eigen huis hebben, hebben we korte lijnen en kunnen flexibel denken en werken.

Benader ons gerust voor een afspraak of kom gewoon langs, we zijn er voor u!!

Contactinformatie

Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag 09:00 - 17:00
woensdag 09:00 - 17:00
donderdag 09:00 - 17:00
vrijdag 09:00 - 17:00
zaterdag 09:00 - 14:00
zondag gesloten

Openingstijden Showroom.
Verder zijn we op afspraak geopend.

voorzieningen

Toegankelijkheid

  • Handmatige entreedeur