Vechtdal Marketing

Vechtdal Overijssel bestaat uit Dalfsen, Ommen, Hardenberg, Staphorst en het Reestdal. Een plek waar het leven puur en ongecompliceerd is. Waar mensen naar elkaar omzien en je nog spontaan begroeten. Een gebied dat zich uitstekend leent voor een stevige wandeling, een fietstocht of voor een avontuur in de wildernis, waar je het gave gevoel van écht buitenspelen beleeft.

Het Vechtdal Overijssel bestaat uit Dalfsen, Ommen, Hardenberg, Staphorst en het Reestdal. Een plek waar het leven puur en ongecompliceerd is. Waar mensen naar elkaar omzien en je nog spontaan begroeten. Een gebied dat zich uitstekend leent voor een stevige wandeling, een fiets met picknickmand of voor een avontuur in de wildernis, waar je het gave gevoel van écht buitenspelen beleeft.

De organisatie Vechtdal Marketing, onderdeel van MarketingOost, verzorgt in nadrukkelijke samenwerking met o.a. (toeristische en recreatieve) ondernemers, ondernemersverenigingen, evenementenorganisatoren, natuurpartijen, gemeenten en Provincie Overijssel de promotie en algemene informatievoorziening over de regio. Met onze activiteiten beogen we de bekendheid van de regio te vergroten en mensen te inspireren tot een bezoek aan de regio, om hiermee de regionale economie, waarbinnen toerisme en recreatie een belangrijke pijler is, versterken.

Voor pers

Het promoten van Vechtdal Overijssel is de belangrijkste taak van Vechtdal Marketing. Hierbij is de pers onmisbaar. Een goede relatie met de pers staat bij ons dan ook hoog in het vaandel. Wij bieden graag onze kennis en expertise aan voor een artikel of reportage. Hiervoor kunt u contact opnemen met ons via , tel: 0529-462138 of….. natuurlijk een keertje langskomen. Want een echt goed beeld van ons gebied krijg je pas als je er zelf geweest bent

Voor ondernemers

Vechtdal Marketing werkt nadrukkelijk samen met ondernemers bij de uitvoering van haar activiteiten. Dit uit zich in vermeldingen op de website, uitingen in het Vechtdal Magazine, participatie in campagnes Buitenspelen en Buitenzijn en het actief promoten van de regio op beurzen. Wilt u meer informatie over wat wij voor u en u voor ons kan betekenen? Hiervoor kunt u contact opnemen met ons via of 0529-462138.

Klik hier voor de bestellijst van Vechtdal producten.

Vechtdal Magazine

Mocht u Vechtdal Magazines nodig hebben, dan kunt u contact opnemen met één van de Vechtdal Anjerpunten. Zij hebben een aantal pakken Vechtdal Magazines op voorraad. Wel graag eerst even contact met het dichtstbijzijnde Anjerpunt opnemen, zodat u er zeker van bent dat ze nog voldoende magazines hebben liggen. De gegevens vindt u op www.anjerpunten.nl.

MarketingOost

Vechtdal Marketing is onderdeel van MarketingOost. MarketingOost streeft naar het verbeteren van het imago en het vergroten van de naamsbekendheid van de merken Hanzesteden, IJsseldelta, Salland, Vechtdal, Weerribben-Wieden en Zwolle. Ze doet dit door middel van regio-en stadsmarketing in de brede zin van het woord. De nadruk ligt op recreatie en toerisme, maar er is steeds meer aandacht voor andere domeinen, zoals wonen, werken, onderwijs en zorg, die samen met toerisme en recreatie de aantrekkelijkheid van stad en regio bepalen.

De (regio)merken worden ondersteund door MarketingOost Kennis & Innovatie, de kennis-en innovatieafdeling ten behoeve van de hele provincie Overijssel. Deze eenheid binnen MarketingOost houdt zich enerzijds bezig met marktonderzoek, monitoring en effectmeting en anderzijds met de doorontwikkeling en toepassing van onlinemarketing. Daarnaast maakt ook MarketingOost Routenetwerken deel uit van MarketingOost. Hier staan coördinatie en onderhoud van bestaande routenetwerken en de ontwikkeling van nieuwe netwerken centraal.

MarketingOost is gevestigd in Zwolle. De activiteiten van de (regio)merken worden verricht vanuit de diverse regio’s.

Meer informatie over MarketingOost