Kunst & Cultuur

 1. Galerie Korpershoek

  Galerie Korpershoek

  Adres
  Oosterveen 27, 7711BN Dalfsen

  De galerie combineert een grote tentoonstellingsruimte voor schilderijen en beelden met een atelier, multifunctionele ruimte en terras met vrij uitzicht.

 2. Wijngaard de Varsenerhof

  Wijngaard de Varsenerhof

  Adres
  Emslandweg 6, 7731 RP Ommen

  Op een prachtig plekje, tussen de uitgestrekte bossen in Ommen, ligt Wijngaard 'de Varsenerhof'. Kom kijken in de wijngaard en fruittuin!

 3. De Uitdaging

  Adres
  Grote Kattendijk 25-27, 7695 TR Bruchterveld

  De Uitdaging verzorgt Kookworkshops in het authentieke Ot en Sien schooltje in Bruchterveld, Avontuurlijk Koken arrangementen op elke locatie die u wenst en verzorgt een compleet feest voor mensen die wat te vieren hebben.

 4. Het Oale Meestershuus

  Het Oale Meestershuus

  Adres
  Herenstraat 24, 7776AJ Slagharen

  Het Oale Meestershuus is een streekhistorisch museum dat zich voornamelijk bezighoudt met de geschiedenis van Slagharen, Schuinesloot, Lutten en Halfweg de Krim.

 5. Beeldentuin Witharen

  Beeldentuin Witharen

  Adres
  Witharenweg 24, 7738PG Ommen

  Gevestigd op een karakteristiek boerenerf met verschillende bijgebouwen, in het buitengebied ten Noorden van Ommen, zijn de Galerieën en Beeldentuin Witharen te vinden.

 6. Museum Staphorst

  Museum Staphorst

  Adres
  Gemeenteweg 67, 7951 CE Staphorst

  Museum Staphorst is het cultuurhistorische hart van de gemeente Staphorst waar je kennis kunt maken met het heden en het verleden.

 7. Zwiers Meubelmakerij

  Zwiers Meubelmakerij

  Adres
  Bossinkkamp 2a, 7683SL Den Ham

  Hier vind u een mooie collectie historische gereedschappen. De meubelen en keukens worden nog ambachtelijk gemaakt

 8. Museum Zichtbaar Verleden

  Adres
  Kloosterdijk 178B, 7693PS Sibculo

  Museum van Stichting Klooster Sibculo. De geschiedenis van het voormalig Cisterciënzerklooster is in beeld gebracht; er is geologisch gesteente uit de Sibculose zandafgravingen; er is een actieve genealogiegroep; ook heemkunde heeft de aandacht.

 9. Wijngoed de Reestlandhoeve

  Wijngoed de Reestlandhoeve

  Adres
  Hoofdweg 21, 7707RB Balkbrug

  Wijn en kunst zijn echte geneugten van het leven. Bij wijngoed de Reestlandhoeve bent u op de goede plek. In ons wijnproeflokaal kunt u het hele jaar genieten van wisselende exposities.

 10. Theater Carrousel

  Theater Carrousel

  Adres
  Van Reeuwijkstraat 5, 7731 EH Ommen

  De Carrousel is een multifunctioneel gebouw met zwembad, sporthal en cultureel centrum, waarin verschillende organisaties en verenigingen hun activiteiten organiseren. Voor Cultuur, Sport & Spel.