navigatie overslaan

Horsetellerie Rheezerveen

Rust, ruimte en natuur is te vinden bij Horsetellerie. Een kleinschalig vakantiepark, met vakantiehuizen tot 8 personen en hotelkamers. Op het terrein is een manege en in de omgeving kan je heerlijk paardrijden. Ook loopt er langs het terrein een uitdagende mountainbikeroute voor wie zijn stalen ros heeft meegenomen. Doe je het liever wat rustiger aan kies dan voor een mooie wandel- of fietstocht. Er starten verschillende routes rondom het park in de fraaie bossen. En als dat nog niet genoeg is, je kunt ook vlakbij nog gaan kanovaren op de Vecht.

Heerlijk overnachten en verblijven in Horsetellerie Rheezerveen; je voelt je snel thuis in de huizen met ruime woonkamer, aparte eethoek en complete keuken met vaatwasser en combimagnetron. Op de bovenverdieping vind je 2 of 3 slaapkamers en een ruime badkamer met ligbad, separate douche en 2e toilet. Bij een 8-persoonshuis bevindt zich een extra slaapkamer met badkamer op de benedenverdieping. Alle 2-persoons hotelkamers zijn op de begane grond, ze hebben een badkamer met ligbad en separate douche, of een ruimere douche zonder bad voor minder mobiele gasten. TV/ Dvd-speler en gratis gebruik van Wifi in alle huizen en hotelkamers.

Paarden en pony’s zijn welkom, er is plaats voor hen in onze 4-sterren pensionstal. Er kan gereden worden op pony’s en paarden van de Horsetellerie, voor de allerkleinsten zijn er wandelpony’s.

Activiteiten voor iedereen
Rondom de Horsetellerie valt veel te beleven, een uitgebreid routenetwerk voor mountainbikers grenst aan het terrein, volop wandel- en fietsroutes in de directe omgeving, de huizen staan aan de rand van het bos, waar dat alles direct kan starten. In het Vechtpark is een prachtige wildwaterbaan voor kano’s, maar je kunt ook lekker rustig kanovaren op de Vecht. Bel gerust voor vragen, de medewerkers van de Horsetellerie doen hun uiterste best om jou van dienst te zijn en te ontzorgen met persoonlijke service.

Categorieën