Agenda


 1. Brocante in en rond 't Schuurtje

  Brocante in en rond 't Schuurtje

  't Schuurtje, Ommen

  Zaterdag 30 november staan de deuren van 't Schuurtje in Ommen weer open. Belangstellenden zijn van harte welkom om tussen 10.30 en 16.00 uur een kijkje te komen nemen. In en rond 't Schuurtje vind je oa koffers, kastjes, servies, glaswerk, email, zink en linnengoed. Alweer de laatste open dag van dit jaar en daarom mag een vleugje kerst natuurlijk niet ontbreken!

  Bekijk dit evenement
 2. Herfst Doe Dagen

  Herfst Doe Dagen

  Natuurcamping De Lemeler Esch, Lemele

  Het is volop Herfst en dat vieren wij bij De Lemeler Esch! Iedere weekend tot 15 december hebben we de leukste natuuractiviteiten voor kinderen in en rondom het Boscafé.

  Bekijk dit evenement
 3. Muziekfeest Het Goede Leven

  Muziekfeest Het Goede Leven

  Evenementenhal Hardenberg, Hardenberg

  Na het succes van de eerste editie van Muziekfeest Het Goede Leven waarin volop werd genoten van muziekoptredens en entertainment, openen wij de deuren weer op zaterdag 30 november 2019 voor een waanzinnig vervolg!

  Bekijk dit evenement
 4. Toneel

  Toneel

  Dorpshuis De Binder Gramsbergen, Gramsbergen

  Marie heeft met het oplossen van een kruiswoordpuzzel in de Story een volledig verzorgde vakantie op het platteland gewonnen en gaat hier samen met haar man Gerrit eens lekker van genieten. Tegelijkertijd arriveert Marion in het hotel en krijgt de kamer naast Marie en Gerrit toegewezen. De onhandige piccolo Frits wijst vervolgens diezelfde kamer toe aan het jonge stel Hans en Claudia.

  Bekijk dit evenement