Eten & Drinken

Bakkers, brouwers, tuinders, herbergiers en sterrenchefs. Van ambachtelijke streekproducten tot Franse haute cuisine. Van pizza tot overheerlijke pannenkoeken, je hebt keuze uit gerechten uit alle windstreken. De boeren in het Vechtdal zijn creatief en vindingrijk en maken gebruik van hun mogelijkheden. Je vindt hier onder ander wijngaarden, een bessentuin, een echte kaasboerderij, een aardbeienboerderij, een boerderij waar het zeldzame oud-Hollandse Brandrode rund in de vrije natuur wordt gehouden, biologische groentekwekerijen en veel meer. Je leest het al, in het Vechtdal ben je aan het juiste adres om Oerlekkere producten en smaken te proeven.

Geniet van de pure producten

 1. Puur Vechtdal

  Laat jezelf en de kids verwennen met de pure (overh)eerlijke yoghurt of kwark van Puur Vechtdal, Puur uit het hart! en combineer dit met het verse fruit van de naburige bessentuin.

 2. De Uitdaging

  In het weekend kun je bij de Uitdaging genieten van heerlijke gerechten die met voorkeur worden gemaakt van streekgebonden producten en traditionele recepturen.

 3. Reestlandhoeve

  Proef de wijnen zelf, tijdens een wijnproeverij. Aan de kinderen is ook gedacht, voor hen is er een heuse ranja proeverij. Of bezoek het wijnwandelpad door de wijngaard.

 4. Mooirivier

  Hier kun je heerlijk wegdromen met een boek in een luie ligstoel aan de rivier, een fiets- of wandeltocht door het fraaie Vechtdal of stroomafwaarts in een kano naar het dorpje Dalfsen.