Fietsroutes

In het Vecht- en Reestdal hebben we een aantal fietsroutes geselecteerd die via het knooppuntensysteem of met bewegwijzerde bordjes heel eenvoudig te fietsen zijn. De routes zijn gratis te downloaden en te printen, dus geniet van onze mooiste routes!

 1. Kastelenroute Dalfsen

  Kastelenroute Dalfsen

  In Dalfsen kun je je verbazen over de zwevende kei, fietsen over oude koningswegen, wandelen door landgoederen of ergens in de gezellige verlichte straatjes een terrasje pakken. Maar bovenal kun je in Dalfsen genieten van ruimte en rust.

  afstand
  30,2 km
  duur
  2:01
  Bekijk deze route
 2. Rondje Dalfsen - Ommen

  Rondje Dalfsen - Ommen

  Rondje van net 40 km, geheel met aparte bordjes bewegwijzerd: Rondje Dalfsen - Ommen. Het rondje is éénzijdig bewegwijzerd. Het Rondje Dalfsen - Ommen brengt u langs landgoederen en uiteraard door Dalfsen en Ommen zelf.

  afstand
  40,6 km
  duur
  2:42
  Bekijk deze route
 3. Rondje Gramsbergen - Duitsland

  Rondje Gramsbergen - Duitsland

  Beleef het Vecht- en Reestdal door één van de vijf apart bewegwijzerde routes te fietsen. Alle fietsrondjes zijn éénzijdig bewegwijzerd en volgen de rijrichting 'linksom' ("tegen de klok in"). De route via Duitsland is circa 50 kilometer, of kies voor de korte route van circa 30 kilometer.

  afstand
  51,6 km
  duur
  3:27
  Bekijk deze route
 4. Rondje Hardenberg - Beerze 34 km

  Rondje Hardenberg - Beerze 34 km

  Het rondje Hardenberg - Beerze is geheel bewegwijzerd met aparte bordjes. Een gevarieerde route langs en over de Vecht, door Beerze en de Oldemeijer.

  afstand
  33,9 km
  duur
  2:16
  Bekijk deze route
 5. Rondje Ommen - Lemele

  Rondje Ommen - Lemele

  Prachtige fietsroute tussen Ommen en Lemele. Route is geheel bewegwijzerd met aparte bordjes. Gestart kan worden op elk punt van de route. Je komt automatisch na 42 km terug bij je vertrekpunt. Het fietsrondje voert u via/langs de Archmer-, Lemeler- en Besthmenerberg.

  afstand
  42,7 km
  duur
  2:51
  Bekijk deze route
 6. Rondje Reestdal

  Rondje Reestdal

  Beleef het Vecht- en Reestdal door één van de vijf apart bewegwijzerde routes te fietsen. Alle fietsrondjes zijn éénzijdig bewegwijzerd en volgen de rijrichting 'linksom' ("tegen de klok in"). Beleef Het Reestdal en de Boswachterij Staphorst.

  afstand
  36,8 km
  duur
  2:27
  Bekijk deze route