navigatie overslaan

Poppodium concert

NICO DIJKSHOORN EN TIM KNOL

  • 1 apr 2023
  • 21:00- 23:00
  • € 17,50
  • Dedemsvaart

Nico Dijkshoorn en Tim Knol vormen een bijzonder duo. Een duo dat zich vindt in gedeelde passies. Beiden kunnen putten uit een ongelofelijke hoeveelheid bühne- en levenservaring, muzikaliteit en creativiteit. Dit concert gaat dus zeker een spraakmakende belevenis worden.
Wat ze precies gaan doen blijft afwachten. Dus laat je verrassen!

import-82774-628eca1605fe1.jpg

De twee verschillen bijna dertig jaar in leeftijd. Nico Dijkshoorn (1960) is columnist, dichter, schrijver en muzikant. Tim Knol (1989) is singer-songwriter. De oudere stak zijn bewondering voor de jongere nooit onder stoelen of banken. Zo schreef Nico over Tim onder meer: ‘Dat vrolijk pratende mannetje, dat aan zijn versterker pulkende kereltje, veranderde voor mijn ogen, alleen maar door te zingen, in een 96-jarige singer-songwriter, die in zijn liedjes nog één keer terugkijkt op zijn leven. Magisch!’

De twee vonden elkaar in hun gedeelde passie voor muziek, muziekinstrumenten en verhalen vertellen. Wat dit bijzondere duo op het podium gaat doen, is steeds opnieuw een verrassing. Ter plekke geschreven liedjes en verhalen, een eerbetoon aan muziekhelden, gitaren, veel gitaren? Het zou zómaar kunnen.

Kaartverkoop www.gashouder-dedemsvaart.nl.

Wanneer

-

Prijzen

Entreeprijs
€ 17,50

Op de kaart

Meer leuke evenementen