navigatie overslaan

festival

Festival Night of the Forest

  • 9 jul 2022
  • 18:00
  • Gramsbergen

Muziek, zang, dans en nog heel veel meer zoals horecapaviljoen en foodtrucks. Dat is de Night of the Forest, die zaterdag 9 juli wordt gehouden in het Gramsberger Bosje. Gramsbergen laat deze avond en een deel van de nacht zien dat het op cultureel gebied heel wat heeft te bieden.

Muziek, zang, dans en nog heel veel meer. Dat is festival de Night of the Forest. Het wordt zaterdag 9 juli van 18.00 uur tot 01.00 uur gehouden in het Gramsberger Bosje. Gramsbergen laat deze avond en een deel van de nacht zien dat het op cultureel gebied heel wat heeft te bieden.

Popbands, fanfare, harmonie, slagwerkensemble, popkoor, singer/songwriters, solisten, shantykoor, streetdancers, schrijvers, dichters, acrogymnasten, en linedancers; ze treden allemaal op tussen 18.00 en 01.00 uur. Er zijn maar liefst vijf podia: Het Bostheater, de grote open plek bij de heuvel en drie andere locaties tussen de bomen en varens. Voor de (jongste) jeugd zijn er speciale activiteiten en ze kunnen zich laten schminken.

Er worden twee horecapaviljoens ingericht en we zorgen er met enkele foodtrucks voor dat er wat te eten valt. Het is immers een lange avond in een familieachtig sfeertje. De Night is bedoeld voor mensen van 0 tot ver boven de 80. Met voor iedereen wel iets leuks in het aanbod.

De Night of the Forest op een zwoele zomeravond in 2010 betekende het begin van Stichting ProGram. De voor die eerste Night door Alfred Willering gemaakte compositie zal nu tegen middernacht opnieuw worden uitgevoerd door Crescendo-KNA, SDG en De Sjompiesingers.

Op de website www.gramsbergen.nl/evenementen staat meer over het geheel gratis toegankelijke programma.

Wanneer

Prijzen

Gratis toegankelijk

Meer leuke evenementen