navigatie overslaan

markt

Boerenmarkt Vilsteren

  • 1 mei - 31 dec 2023
  • 11:00- 16:00
  • Vilsteren

Elke derde zaterdag van de maand wordt er in Vilsteren een Boerenmarkt georganiseerd. Kom vooral kijken. Vrijwel alle oude bekenden zijn er weer. Zij gaan ervoor zorgen dat alles er weer is wat u op het bord of in het glas wilt hebben. Heerlijk en eerlijk van dichtbij.

De kramen liggen weer vol met heerlijke en eerlijke producten van dichtbij. En ook de producenten krijgen een eerlijke prijs voor hun producten. Door op de Boerenmarkt te kopen ben je verzekerd van kwaliteit en steun je de boeren.

Boerenmarkt Vilsteren elke 3de zaterdag van de maand, van 11.00 tot 16.00

Het is goed toeven op het Landgoed Vilsteren. De rijke natuur en de lokale boeren zorgen samen voor mooie eerlijke producten. Samen met ca. 20 producenten uit het Vechtdal wordt elke derde zaterdag van de maand in Vilsteren een boerenmarkt met streekproducten georganiseerd. Van 11.00 tot 16.00 uur staan lokale boeren en collega-boeren uit het Vechtdal klaar voor de liefhebber van Vechtdalproducten.

Er is een breed scala aan producten waaronder Lakenveldervlees en lamsvlees, zuivel, meel, kaas, eieren, pasta, brood, vis, groente, honing, kip, jam, bier en fruit. Gedurende het seizoen zullen producten wisselen zoals klein fruit en asperges.

Wanneer

1 mei - 31 dec 2023
  • elke 3e zaterdag van de maand: - uur

Op de kaart

Meer leuke evenementen