Nieuwjaarsconcert CMK Vroomshoop

12 januari 2019

Kaarten €10,00 in de v.v.k. €5,00 voor kinderen t/m 12 jr. te koop bij de Readshop in Den Ham en de Bruna Vroomshoop. Reserveren kan ook per mail of telefonisch: secretariaat@cmkvroomshoop.nl, tel. 0546-642191. Aan de deur is de entree € 12,50.

Het is al vele jaren traditie dat het Chr. Mannenkoor Vroomshoop het nieuwe jaar begint met een concert in de hervormde kerk in Den Ham. Op zaterdagavond 12 januari begint daar het Nieuwjaarsconcert om 20.00 uur.

Deze keer is de tenor Reza Ranjazmay de speciale gast. Hij werd in 1973 geboren in Tabriz in Noordwest Iran, studeerde wiskunde aan de Universiteit van Tabriz maar ontwikkelde ook belangstelling voor muziek. Sinds 2000 woont hij in Nederland. Reza Ranjazmay is van nature begenadigd met een volle zangstem, een spinto-tenor. Hij was al eerder te horen in Den Ham, want zowel in 2010 als in 2015 konden de bezoekers al genieten van zijn prachtige, machtige stem.

Ook de eigen koorsolist Albert Wessels ontbreekt niet. Dat maakt de concerten van het koor extra bijzonder. Hij zal onder andere, samen met Reza, het bekende duet De Parelvissers zingen. Dirigent en pianist Gezinus Veldman heeft natuurlijk weer de muzikale leiding en staat garant voor een evenwichtig opgebouwd programma. Nieuw daarop is het lied ‘Prayer of the children’ van Kurt Bestor, dat het leed van kinderen beschrijft tijdens de burgeroorlog in het voormalige Joegoslavië. Evenzeer aansprekend is ‘Give me my song’, geschreven door Abba-zanger Benny Anderson. Een voor velen bekend lied is ‘Quand le soleil’, van de Canadese zangers Lucille Star en geproduceerd door de trompettist Herp Alpert. Het concert sluit feestelijk af met enkele bekende operastukken van de Italiaanse componist Guiseppe Verdi.

www.cmkvroomshoop.nl...

Locatie

Locatie

Ned. Herv. Kerk Den Ham

Adres
Brink 4, 7683BP Den Ham
Telefoon
0546-671778
E-mail
Website
www.hervormddenham.nl

Wanneer