ezeltrektocht Overijssel

wandelen in goed g(ezel)schap

prijs
€ 595,00
locatie
Margometezel, Ommen

Ga je mee met deze leuke en avontuurlijke tocht? Met een echte ezelskaravaan op wandeltrektocht door het prachtige Overijssel. Het is een tocht waarvan je erg zult genieten en helemaal kunt onthaasten, door een schitterend deel van Nederland met heel veel mooie natuur.

Eenvoud, samenwerking met dieren en een goed g(ezel)schap in een mooie omgeving. Het wandeltempo van de ezels is lekker rustig en dat van ons dus ook. Dagafstanden zijn tussen 12 en 20 km en de totale tocht is bijna 120 km.

Dit is een hele leuke wandelvakantie. Je leert het Vechtdal, de Lemelerberg, het Eerder Achterbroek, de vallei van de Regge op deze manier heel goed kennen. Er gaan ezels mee, we gaan kamperen, je kunt zwemmen onderweg. De bagage wordt vervoerd. Op de ezels gaat alleen de dagbepakking mee. Er is plek voor maximaal 10 personen en dan gaan er vier ezels mee. We overnachten op 7 verschillende boeren- en of natuurcampings rondom Ommen. Margo die de groep mensen en ezels begeleidt, liep in 2012 met haar ezel van Ommen naar Zuid-Frankrijk. Ze heeft als natuureducatief medewerker gewerkt en kan veel vertellen over de natuur onderweg en over ezels.