De spannendste spooktocht van nederland

prijs
€ 5,00
locatie
Camping De Kleine Wolf, Stegeren

Op woensdagavond 25 oktober organiseert camping De Kleine Wolf de spannendste spooktocht van heel nederland. Loop je deze herfstvakantie ook mee met deze griezelige spooktocht door de donkere bossen van Stegeren?

Eng, enger, engst Er zijn 3 griezelcategorieën deze avond: categorie A (voor kids tot 9 jaar en hun ouders), categorie B (voor kids van 9 t/m 12 jaar en hun ouders) en categorie C is voor iedereen vanaf 13 jaar. De eerste groep met categorie A start om 19:30 aan de spooktocht. Elke groep bestaat uit maximaal 15 deelnemers. Het is de verantwoordelijkheid van de ouders zelf om hun kind in de juiste categorie te plaatsen.

Wees er snel bij, want vol = vol! Opgeven kan via de mail spokentocht-hoogengraven@outlook.com, vermeld hier de namen en leeftijden, mail adres, 06 nummer en in welke categorieën je mee wilt doen. Het bedrag dient overmaakt te worden op rekeningnummer NL64RABO 0378907190 T.N.V Scpo in het vechtdal o.v.v Spooktocht met je naam en 06 nummer. Als het bedrag op de rekening staat volgt er een bevestigingsmail.
Deelname kost €5,- per persoon, inclusief een consumptiemunt. Kinderen tot en met 12 jaar betalen €4,- per persoon, inclusief consumptiemunt.
De opbrengst van de Spooktocht gaat naar Christelijke Dalton School Hoogengraven, waarmee camping De Kleine Wolf de griezeltocht organiseert. Aanmelden is noodzakelijk en vol = vol, dus wees er snel bij!