N34Loop

10 november 2018

Speciale loop voor de opening van de N34! Loop gezellig de 5km mee bij de opening van de N34. Nabij de rotondes is plaats om je auto of fiets te parkeren. Vanaf de rotondes rijden bussen vanaf 10u30 naar Gramsbergen. De start is om 11u30 in Gramsbergen. De kans om op de N34 eens te hardlopen. Deze kans pak jij toch ook? Inschrijven kan. https://inschrijven.nl

De N34 is bijna klaar. Voordat de weg wordt teruggegeven aan het autoverkeer, zal het wegdek eerst nog te voet worden getest. Spurt88 is in de unieke gelegenheid gesteld om er een unieke hardloopwedstrijd te organiseren, de N34 Loop op 10 november.

Het wordt een 5 kilometerloop van Gramsbergen naar Hardenberg. De start is aan de noordkant van het viaduct bij Gramsbergen, de finish ligt vlak voor de nieuwe kruising met de dubbele rotondes. Voor de echte hardlopers biedt deze wedstrijd de kans op een supersnelle tijd. Direct na de start moet even het viaduct overwonnen worden, maar daarna bieden de kilometers nieuw en snel asfalt uitstekende voorwaarden voor vele persoonlijke records. Zo'n snel parcours met zo weinig bochten vind je maar heel zelden. De winnaar van deze wedstrijd zal voor eeuwig in de boeken staan als snelste loper van de N34 Loop.

Maar de organisatoren mikken niet alleen op de snelle wedstrijdlopers. Uitdrukkelijk worden ook de recreatieve lopers uitgenodigd. Deze N34 Loop biedt ook voor hen de unieke kans op een parcours te lopen dat ze daarna als het goed is nooit meer te voet zullen betreden. Het organiserende Spurt88 en de trotse provincie hopen daarom dat veel lopers uit de regio en daarbuiten zich aangesproken zullen voelen en zich zullen inschrijven via inschrijven.nl of de site van Spurt88.nl.

Locatie

Locatie

N34, Kruising met de Kellerlaan

Adres
N34, Kruising met de Kellerlaan, Hardenberg

Wanneer