De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

evenement

Kunstmanifestatie

kunstmarkt en nog veel meer

  • 20 september
  • Gramsbergen
  • 13:00

Een dag die volledig in het teken van allerlei kunstvormen staat, beeldende kunst, muziek, zang, theater, poezie. Kijk, luister en doe mee!

De Kunstmanifestatie is de opvolger van de kunstmarkt Stedekunst, die ruim 10 jaar is gehouden in het centrum van Gramsbergen.

De kunstcommissie van Stichting ProGram heeft na een jaar adempauze flink gesleuteld aan de inhoud van het programma. Er is een expositie in de Boomhofkerk, er zijn optredens en voorstellingen in tuinen van oude stadsboerderijen en huizen in de karakteristieke Kruisstraat, er worden workshops gehouden en demonstraties gegeven, er wordt een "meesterwerk" nageschilderd, er is een kunstzinnig aanbod voor de jeugd, en een wandeling langs historisch erfgoed in en rond Gramsbergen.

Gebleven is de kunstmarkt met ongeveer 40 kramen in de straten rond de Boomhofkerk. Kunstenaars uit het hele land tonen verschillende kunstvormen, zoals schildertechnieken (acryl, olieverf, aquarel), keramiek, glasfusion, beeldhouwen, vilt en textiel, fotografie en sieraden. Tijdens de markt kan een praatje worden gemaakt met de kunstenaars en bestaat de mogelijkheid om voor een redelijke prijs een origineel kunstwerk aan te kopen.

Wanneer

Locatie

diverse straten centrum

  • Adres Kerkstraat, Stationsstraat, Meiboomplein, Kruissstraat
    Gramsbergen