De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat alle evenementen afgelast moeten worden in verband met het Corona-virus. Ook zijn publieke locaties waar bijeenkomsten plaatsvinden zoals musea, concertzalen, theaters, sportclubs en sportwedstrijden gesloten en afgelast. De maatregelen gelden voorlopig tot 1 juni 2020. We raden iedereen aan om via onze website naar de website van het evenement/locatie te gaan en goed van tevoren te informeren of het evenement zal plaatsvinden en/of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

evenement

Koggel Balkbrug Run

  • eergisteren

Op 5 april 2020 gaat de 2e Koggel Balkbrug Run plaatsvinden en we hopen dat jij erbij bent!

Met officiƫle tijdregistratie, een verhard parcours langs landerijen en de Ommerschans, muziek en een speaker, willen we er weer een mooi sportief evenement van maken. Er zal een horecaterras staan waar zowel lopers als toeschouwers zich kunnen vermaken, met een hapje en een drankje.

De stichting Duursport Promotie Balkbrug is eind 2018 veranderd van bestuur en wij willen net als hun voorgangers de hardloopsport actief houden voor jong en oud in Balkbrug en omgeving.

Afstanden

Kidsrun: 600 m

Voor de jonge kinderen (6 t/m 11 jaar) is er een parcours van 600 meter uitgezet. Na een gezamenlijke warming-up met muziek en begeleiding om 13.50 uur, zal het startschot klinken om 14.00 uur. Na afloop ligt er een presentje klaar voor alle toppers die hebben meegedaan! En uiteraard een prijsuitreiking voor verschillende leeftijden.

Kidsrun: 1300 m

Voor de jeugdigen van 9 t/m 14 jaar is er een parcours van 1,3 km! Om 14.15 uur start de gezamenlijke warming-up en klinkt het startschot om 14.20 uur. Na afloop ligt er een presentje klaar voor alle toppers die hebben meegedaan! En uiteraard een prijsuitreiking voor verschillende leeftijden.

Run: 5 km

Ben jij erbij?! De eerste Koggel Balkbrug Run 5 km! Een mooie verharde ronde die start in de woonwijk en door de landerijen naar de Ommerschans gaat, om vervolgens over de finish te gaan in de Acacialaan. Wist je dat de Ommerschans vanwege de Koloniƫn van Weldadigheid voorgedragen word als Werelderfgoed? Hoe bijzonder is dit en wij kunnen er hardlopen! We starten 5 minuten na de 10 km, een gezamenlijke warming-up om 15.15 uur en het startschot klinkt om 15.25 uur. Er zijn mooie prijzen te winnen, zowel geld als lokale ondernemers met mooie pakketten. Je kunt ook als bedrijf de businessrun mee doen!

Run: 10 km

Natuurlijk kan een 10 km ronde niet missen bij onze eerste Koggel Balkbrug Run. De mooie ronde omschreven bij de 5 km, lopen wij 2 keer. Met drinkpost, muziek en toeschouwers, is die tweede ronde extra leuk! Om 15.10 uur gaat het startvak open, doen we een gezamenlijke warming-up en klinkt het startschot om 15.20 uur. Wie durft de uitdaging aan? En wie zet als eerste de beste tijd neer voor onze eerste Koggel Balkbrug Run! Er zijn mooie prijzen te winnen, zowel geld als lokale ondernemers met mooie pakketten. Je kunt ook als bedrijf de businessrun mee doen!

Wanneer

Locatie

Balkbrug