De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

evenement

Krokus Doe Dagen

  • 15 - 23 feb 2020
  • Lemele

Tijdens de voorjaarsvakantie zijn de Krokus Doe Dagen bij het Boscafé. Voor kinderen tot 12 jaar liggen er iedere dag tussen 11.00 en 16.00 uur leuke natuuractiviteiten klaar!

Tijdens de voorjaarsvakantie zijn de Krokus Doe Dagen bij het Boscafé. Knutselen aan de knutseltafel, een leuke speurtocht over de camping of dennenappelgolf. Er zijn zowel activiteiten die ze buiten in het bos kunnen doen als lekker binnen in het Boscafe. Voor kinderen tot 12 jaar liggen er iedere dag tussen 11.00 en 16.00 uur leuke natuuractiviteiten klaar. Je bepaalt zelf wanneer je welke activiteit doet.

Wanneer

-

Prijzen

Entreeprijs kinderen (t/m 12 jaar)
€ 5,00

Verblijf je op de camping dan krijg je bij aankomst een Krokus Doe Dagen boekje. Verblijf je niet op de camping, maar wil je gewoon een dagje langskomen bij het Boscafé? Dat kan natuurlijk ook! Je kunt het boekje dan voor € 5,- bij de receptie of in het Boscafé afhalen.

Locatie

Natuurcamping De Lemeler Esch