De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat alle evenementen afgelast moeten worden in verband met het Corona-virus. Ook zijn publieke locaties waar bijeenkomsten plaatsvinden zoals musea, concertzalen, theaters, sportclubs en sportwedstrijden gesloten en afgelast. De maatregelen gelden voorlopig tot 1 juni 2020. We raden iedereen aan om via onze website naar de website van het evenement/locatie te gaan en goed van tevoren te informeren of het evenement zal plaatsvinden en/of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

evenement

5 jaar Vechtdal Events!

HOERA! Vechtdal Events bestaat 5 jaar! En dat gaan wij vieren met een open dag op 11 april 2020.

  • 11 april
  • Ommen
  • 11:00 - 16:00

Zaterdag 11 april staat helemaal in het teken van het 5-jarig bestaan van Vechtdal Events. Onze open dag is leuk voor jong & oud en de entree is gratis! Kom onze nieuwe evenementenlocatie aan het water bekijken en geniet van alles wat er te doen is. Probeer gratis diverse activiteiten/workshops van Vechtdal Events. Geniet van lekkernijen bij onze food & drinks stands. Ontdek en stel al jouw vragen over: trouwen, bedrijfsevents en familiedagen. Tips voor de leukste dagjes uit met je gezin.

Voor sommigen is het soms nog een verrassing wanneer zij horen dat Vechtdal Events onderdeel is van Rederij Peters. Bij de meeste mensen klinkt Rederij Peters wel bekend in de oren; een familiebedrijf die al meer dan 50 jaar bestaat en gevestigd is in het Overijsselse stadje Ommen. Wanneer je een bootje wil huren of wil genieten van een mooie rondvaart, ben je bij Rederij Peters aan het juiste adres. Maar Vechtdal Events? ”Daar heb ik wel eens van gehoord”, is wat je mensen vaak hoort zeggen. Maar of jij ook écht weet wat wij allemaal doen, dat ga je ontdekken op onze open dag ter gelegenheid van ons 5-jarig jubileum!

Wanneer

-

Locatie

Vechtdal Events

  • Adres Steenoever 1
    Ommen