navigatie overslaan

theater

ROSA DA SILVA - Daar moet je heen

  • 16 okt 2020
  • 19:30- 20:40
  • € 16,00
  • Dedemsvaart

In haar eerste cabaretvoorstelling combineert veelbelovend talent Rosa da Silva Portugees temperament met Drentse nuchterheid uit Klazienaveen.

Rosa da Silva heeft een Portugese vader en een Nederlandse moeder en groeide met Portugees temperament op in het Hollands nuchtere... Klazienaveen. Met hoofdrollen in grote producties als ‘Anne’ en ‘De Tweeling’ bewees deze talentvolle, goedlachse dame dat ze op het podium thuishoort. Nadat ze verrassend en overtuigend zowel de jury- als de publieksprijs van het Amsterdam Kleinkunst Festival 2019 won, stapt ze onbevreesd en enthousiast de cabaretwereld in.

Rosa deed als kind mee aan Henny Huisman’s Mini Playbackshow, waar werd gelachen om haar geboortedorp Klazienaveen. Tijd om wat zaken recht te zetten! In hoog tempo wisselen Portugees temperament en Drentse nuchterheid elkaar af. Rosa’s schurende personages zorgen voor plaatsvervangende schaamte en leggen de eeuwige cliché-strijd tussen stad en platteland op komische wijze bloot. Haar liedjes schreef Rosa samen met niemand minder dan Daniël Lohues en Remko Wind. Duidelijk: DAAR MOET JE HEEN!

Informatie en kaarten www.gashouder-dedemsvaart.nl

Wanneer

-

Prijzen

Entreeprijs
€ 16,00

Entreeprijs is inclusief consumptie

Meer leuke evenementen