Uiteraard vragen we je om de veiligheidsmaatregelen die door de Rijksoverheid en het RIVM zijn genomen op te volgen. Ook raden we aan om de website van de locatie van tevoren te bekijken en te informeren of de locatie die je wilt bezoeken geopend is of niet.

evenement

BEPERKT HOUDBAAR - De Première

  • 13 maart
  • Dedemsvaart
  • 20:15 - 22:15

Ze werden in 2018 en 2019 Nederlands Kampioen Improvisatietheater, zijn messcherp, ad rem en vooral ongelofelijk grappig. In het spoor van De Lama's is Beperkt Houdbaar begonnen aan een zegetocht in de theaters.

Klamme handjes. Gierende zenuwen. Het is première-tijd. Een nachtmerrie voor de meeste artiesten. Maar niet voor Stefan Hendrikx en Andries Tunru. Zij gaan doodleuk iedere avond in première met een splinternieuwe voorstelling. Van tevoren weten ze namelijk nooit waar de show over zal gaan… want het publiek bepaalt de onderwerpen. Geen zorgen, je hoeft niet mee te spelen. Deze jongens gaan zelf elke uitdaging aan.

Van hilarische sketches en acrobatische hoogstandjes tot volledig geïmproviseerde musicalnummers Stefan en Andries doen het, met begeleiding van toetsenist Joep Hullegie, allemaal. Moeiteloos. Superleuk. Snel. Uniek. Niet voor niets werd Beperkt Houdbaar in 2018 én in 2019 Nederlands Kampioen Improvisatietheater! Zin in een superleuke verrassende avond? Gewoon komen!

Informatie en kaartverkoop: www.gashouder-dedemsvaart.nl.

Wanneer

-

Locatie

Gashouder Podium en Theater

  • Adres Oude Zuidwolderstraat 13
    7701AZ Dedemsvaart