Uiteraard vragen we je om de veiligheidsmaatregelen die door de Rijksoverheid en het RIVM zijn genomen op te volgen. Ook raden we aan om de website van de locatie van tevoren te bekijken en te informeren of de locatie die je wilt bezoeken geopend is of niet.

evenement

Tuinen Mien Ruys: Plantenverkoop vanaf 3 april

De Tuinen blijven nog gesloten, maar de Plantenverkoop en de winkel zijn open op afspraak

  • 03 - 20 april
  • Dedemsvaart

De Tuinen Mien Ruys in Dedemsvaart zullen niet zoals gebruikelijk op 1 april openen ivm de corona maatregelen, maar de buiten plantenverkoop is op afspraak vanaf zaterdag 3 april wel te bezoeken.

Er is een uitgebreid assortiment vaste planten te koop maar u kunt ook een compleet pakket voor één vierkante meter border kopen, met planten die niet alleen aantrekkelijk zijn voor u maar ook voor bijen en vlinders. Er is keuze uit verschillende kleurencombinaties, voor zon of schaduw en droge en vochthoudende grond.

Voor vragen over het gebruik, maar ook over hoe de vaste planten gecombineerd kunnen worden kunt u bij de Tuinen terecht. In de winkel (op afspraak) zijn er kaarten, boeken en waterschalen te koop.

Met uw aankoop steunt u de Stichting Tuinen Mien Ruys en kunnen we het werk van Mien Ruys in stand houden.

Voor meer informatie over het assortiment vaste planten kijk op: https://www.tuinenmienruys.nl/nl/577/verkoop-2 Voor het maken van een afspraak (max. 2 pers) bel naar: 06 83 96 53 32 /0523 614 774 of mail naar groepen@tuinenmienruys.nl

De richtlijnen van het RIVM worden ook in de Tuinen gevolgd.

Stichting Tuinen Mien Ruys

Wanneer

3 apr - 20 apr 2021
  • elke dinsdag: - uur
  • elke woensdag: - uur
  • elke donderdag: - uur
  • elke vrijdag: - uur
  • elke zaterdag: - uur

Locatie

Tuinen Mien Ruys