Uiteraard vragen we je om de veiligheidsmaatregelen die door de Rijksoverheid en het RIVM zijn genomen op te volgen. Ook raden we aan om de website van de locatie van tevoren te bekijken en te informeren of de locatie die je wilt bezoeken geopend is of niet.

evenement

Koelinair Concert

Erve Vechtdal - zondag 29 augustus

  • 29 aug 2021
  • Varsen (Ommen)
  • 15:00 - 17:00

Zondag 29 augustus tussen 15.00 en 17.00 uur kan er bij Erve Vechtdal, Larinkmars 4, Ommen, genoten worden van een uniek Koelinair Concert.

Langs één van de mooiste plekjes van de Overijsselse Vecht, verscholen achter een eeuwenoud bos ligt Erve Vechtdal. Op deze bijzondere plek, waar de natuur nog alle ruimte krijgt, wonen de Brandrode Vechtdal runderen van Simone Koggel. Erve Vechtdal is de ideale locatie om te genieten van al het moois en lekker dat het Overijsselse Vechtdal te bieden heeft.

En dat gaat dus gebeuren met een heus Koelinair Concert. Onder het genot van een uitgebreide borrelplank en drankjes vertelt Simone over haar prachtige bedrijf, vertelt boswachter Nico Arkes boeiende verhalen begeleid door een fluitiste en zorgen Shantykoor De Stuwzangers uit Vilsteren en zangeres Irene Aalvink, geboren en getogen in Ommen, voor fijne muzikale ontspanning.

Een unieke veelzijdige middag i.s.m. Ruimte voor de Vecht op een unieke locatie: we plaatsen een speciaal paviljoen aan de Vecht bij het net geopende pontje.

KAARTEN

Bestel hier uw kaarten voor het Koelinair Concert à € 49,50 p.p. www.koesafari.nl

Wanneer

-

Locatie

Erve Vechtdal