De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten om zwaardere maatregelen te treffen tegen het coronavirus. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Stadsherberg Ons Huis

Ons Huis is een gemoedelijke stadsherberg in de binnenstad van Hardenberg waar iedereen welkom is. Een restaurant voor een heerlijk kopje koffie, hapje en drankje of een lunch of diner.

  • Plaats Hardenberg

In de eerste plaats is Ons Huis een restaurant waar u heerlijk kunt genieten van een kop koffie, een drankje, een hapje, lunch of diner. In de tweede plaats is Ons Huis een leer- werkplek voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Onze keukenbrigade bereidt u een heerlijke maaltijd waar bij we gebruik maken van seizoen- en streekgebodenproducten. Op onze kaart staat een variƫrend aanbod.

Uitzonderlijk

In Ons Huis hebben we te maken met een uitzonderlijk team, alle teamleden zijn van unieke waarde en doen hun best om u een zeer aangenaam bezoek te verzorgen.

Inspirerend

Juist door ons team willen we laten zien dat ieder mens van waarde is, ieder mens is uniek en heeft talenten. Laten we trots zijn op wie we zijn en respect hebben voor anderen.

Samen

Als team willen wij uw bezoek als een prettig samen zijn laten ervaren, samen met anderen of samen met Ons.

Contactinformatie

Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag gesloten
woensdag 10:00 - 21:00
donderdag 10:00 - 21:00
vrijdag 10:00 - 21:00
zaterdag 10:00 - 21:00
zondag gesloten

voorzieningen

Faciliteiten

  • Terras

Categorieƫn