navigatie overslaan

De Witte Staarman

‘De Witte Staarman’ is gebouwd in onze oude stal. Alles van de moderne roestvrijstalen keuken tot de slaapkamers, wc’s en douches is nieuw en in mooie frisse kleuren geschilderd. Het gebouw biedt plaats aan maximaal 42 personen.

Kom naar De Witte Staarman Omdat wij willen dat groepen zich bij ons volledig thuis voelen, verhuren wij de accommodatie aan één groep tegelijkertijd. Zo kan er optimaal genoten geworden!

Wat heeft ons huis te bieden? Een uitgebreide professionele keuken met een eigen bar. De huiskamer en eetzaal lopen in elkaar over met aangelegen slaapkamers. De gehele accommodatie bevindt zich op de begane grond en is gelijkvloers. Daardoor is het uitermate geschikt voor rolstoelgebruikers. Verder is één slaapkamer rolstoelvriendelijk gemaakt en is er een douche en toilet beschikbaar voor mindervaliden.

Buiten kan er gebruik gemaakt worden van het grote terras, de overdekte buitenbar, de barbecue, het beachvolleybalveld en het sportveld. Verder hebben we diverse buiten sport- en spelactiviteiten zoals de pannakooi, tafeltennis en tafelvoetbal.

Bruiloften en partijen Ook is De Witte Staarman uitermate geschikt voor bruiloften en partijen. Neem voor meer informatie hierover contact met ons op.

Kortom volop ruimte binnen en buiten en voor iedereen wat wils.

Categorieën