navigatie overslaan

Camping de Roskamp

Een eenvoudige rustige camping mooi gelegen aan het kanaal tussen Gramsbergen en Hardenberg. Geniet hier van rust, natuur en eenvoud.

De camping is voorzien 3 campingvelden voor tenten, caravans en campers. Ook staan er een aantal eenvoudige vakantiehuisjes die men kan huren. De gezellige kantine beschikt over een bar en biljard, gezellige zitjes binnen en op het (overdekte) terras en een tv-hoek. Ook bieden we friet, warme snacks en ijs. Het grote speelveld biedt vermaak voor groot en klein. Op het campingterrein zijn ook speeltoestellen zodat u ook daar de kleintjes in het oog kunt houden. Zwembad, kinderbad, voetbalveld, volleybalveld, basketbal, tafeltennis, speel/glij-heuvel, skeelerbaan, zandbak en diverse speeltoestellen. Dichtbij is een kanaal waar men kan vissen. En er is WiFi!

Wij zijn tevens in het bezit van een rondvaartboot, Le Bateau de Napoleon. Een leuk uitje tijdens uw verblijf. Ook kan er op de camping Houthakkersgolf gespeeld worden. Een soort golfspel met houten sticks en boomstammen met parcours door het gezellige bosje rondom de camping en over het veld.

Categorieën