Kinderen

Ravotten in de natuur. Met duizelingwekkende snelheden driemaal over de kop in het attractiepark. Gewapend met GPS op ontdekkingstocht in het bos. Vol verbazing de verhalen van opa en oma over vroeger beleven in het museum. Of gewoon lekker met een handdoek, schep en emmer op het strand het grootste zandkasteel van héél het Vechtdal bouwen. Kinderen kunnen zich prima vermaken hier in het Vechtdal!

Voor kinderen zijn er speciaal een aantal spannende, leuke en uitdagende routes gemaakt. Verander in een wolf en volg het Wolvenspoor. Ontdek Staphorst en vind sporen in Ommen, zoek The Signs met de stoere steproute of laat je leiden door Kees de Zwarte Mees in de Zwarte Dennen. Komen jullie ook buitenspelen in het Vechtdal?

 1. Grenszicht

  Grenszicht

  Adres
  Radewijkerweg 70, 7791RH Hardenberg

  Zorgboerderij ‘Grenszicht” is een rustige locatie op het platteland voor dagbesteding en logeeropvang met een diversiteit aan activiteiten op de boerderij in Radewijk.

 2. Magisch theater Ommen / Magic John

  Magisch theater Ommen / Magic John

  Adres
  Strangeweg 26, 7731 GW Ommen

  Magic John is een beroepsgoochelaar en kan worden ingehuurd voor allerlei feesten en evenementen. Magic John goochelt dus op locatie, maar heeft ook de beschikking over een eigen theater in Ommen.

 3. Vrijetijdspark Beerze Bulten

  Vrijetijdspark Beerze Bulten

  Adres
  Kampweg 1, 7736PK Ommen

  5 sterrencamping Beerze Bulten is dé kindercamping in Ommen waar je met het hele gezin optimaal geniet van het buitenleven, met alle luxe en comfort binnen handbereik.

 4. Openluchtbad Olde Vechte

  Adres
  Zeesserweg 12a, 7731BG Ommen

  Openluchtbad Olde Vechte is gelegen aan de Vecht, vlakbij de Vechtbrug in het centrum van het plaatsje Ommen.

 5. Wildlands Adventure Zoo Emmen

  Wildlands Adventure Zoo Emmen

  Adres
  Raadhuisplein 99 Emmen (Let op: het navigatieadres voor parkeerterrein P-Zuid van Q-park is Ermerweg 28, 7812 BG Emmen), 7811 AP Emmen

  Vanaf 25 maart 2016 kan het: een wereldexpeditie maken in één dag. In WILDLANDS Adventure Zoo Emmen reis je door de jungle, de savanne en het poolgebied.

 6. De Zandstuve

  De Zandstuve

  Adres
  Grote Beltenweg 3, 7794RA Rheeze (Hardenberg)

  De Zandstuve is een kindercamping waar voor jong en oud veel te beleven is. De camping is gelegen in een mooie landelijke omgeving in Hardenberg.

 7. Roke`s Erf

  Roke`s Erf

  Adres
  Dwarsweg 1, 7735 KS Ommen

  Proef, geniet, beleef: het boerenleven ! Dit kan op onze boerderij: Rokes Erf in Ommen !

 8. Stichting Dedemsvaria

  Stichting Dedemsvaria

  Adres
  Stichting Dedemsvaria, Steenbergerwijk 16, 7701 RB Dedemsvaart

  Sinds 1971 wordt de Dedemsvaria georganiseerd, de traditie van feest in Dedemsvaart is echter al veel ouder. Al voor de tweede wereld oorlog kende Dedemsvaart het jaarlijkse zomerfeest.