navigatie overslaan

Tips

Verrukkelijke aspergediners

 • Leestijd 3
 • Gelezen 5028 keer

Asperges op het menu. Wij worden er enorm blij van! Zeker als ze zijn klaargemaakt door een top chef van één van de aspergerestaurants die het Vechtdal rijk is. Heerlijk mals, zodat je ze bijna naar binnen kunt slurpen. Begeleid door een koel glas witte Reestlander wijn … Mmm! Trek gekregen? Hieronder vind je de restaurants in het Vechtdal met een speciaal aspergemenu.

 1. 8

  Hotel Mooirivier

  Geniet van een heerlijke aspergelunch of -diner bij restaurant Aan de Oever bij Mooirivier! Het keukenteam heeft een heerlijk menu samengesteld met de asperges van buurman/teler Ernie van der Kolk. Bij mooi weer dekken ze graag een leuk tafeltje aan het water voor je, zodat je kunt genieten van het bijzonder fraaie uitzicht over de Vecht.

 2. 7

  Herberg de Witte Gans

  In Herberg de Witte Gans kun je genieten van gerechten uit de internationale keuken. Door Michelin bekroond met een Bib Gourmand voor een goede prijs-kwaliteit verhouding. Hier kun je jezelf dus goed trakteren met een heerlijk aspergerecht gemaakt door de beste koks met de beste streekproducten!

 3. 6

  De Klomp Charme Hotel & Restaurant

  Geniet in dit sfeervolle restaurant van ambachtelijk bereide gerechten met veelal biologische en streekeigen ingrediënten. De Klomp is de ideale start voor een urenlange wandel- of fietstocht door de prachtige natuur van het Vechtdal. Geniet na de tocht van een heerlijk aspergediner bij De Klomp.

 4. 5

  Hof van Dalfsen

  Het restaurant en hotel heeft een unieke ligging in het Vechtdal van Overijssel, te midden van bos en weilanden, dichtbij het centrum van Dalfsen en slechts 10 minuten rijden vanaf Zwolle en Ommen. In Hotel Restaurant Hof van Dalfsen & Brasserie ‘t Hof geniet je in ongedwongen sfeer van een heerlijk aspergemenu.

 5. 4

  Restaurant Ekkelenkamp

  Door de prachtige ligging is Ekkelenkamp in Ommen een perfecte bestemming voor je diner tijdens het aspergeseizoen. Maar natuurlijk ook voor een kopje koffie of thee met gebak uit hun eigen patisserie.

 6. 3

  Brasserie Tante Pos

  Brasserie Tante Pos is gevestigd in het monumentale ‘voormalig Postkantoor’, gelegen in het centrum van Ommen. Zij heten je graag welkom voor een kopje koffie, borrel, lunch of een avondje uit dineren tijdens het aspergeseizoen.

 7. 2

  De Zon Hotel & Restaurant

  Met een mooi terras, beach club, restaurant aan het water, pub en 35 hotelkamers is De Zon de ideale locatie om te genieten van de rust en ontspanning. Door het gebruik van verse streekproducten, vooral tijdens het aspergeseizoen,worden de menu’s extra bijzonder geserveerd.

 8. 1

  Amused Food & Wine

  Asperges van bed tot bord. Met eerlijke producten uit de regio en heerlijke begeleidende wijnen probeert Amused Food & Wine de culinaire harten van het Vechtdal sneller te laten kloppen. Gedurende het aspergeseizoen serveren zij asperges met een bijzondere presentatie.

Wat vind je van dit artikel?