navigatie overslaan

In het Vechtdal hebben we alle tijd en alle ruimte, ook voor onze smaak- en streekproducten zoals de lekkerste asperges. De koningin van de groenten. Het is elk jaar weer een feest als de eerste asperges gestoken worden en met liefde en zorg van grond tot mond worden gebracht. Een mooie samenwerking tussen telers en lokale restaurants. Maar natuurlijk kan je deze seizoensgroente ook zelf rechtstreeks bij de boerderijwinkels in het Vechtdal ophalen en er iets lekkers van maken. Eet smakelijk!

Verrukkelijke asperges

Culinair genieten

Aspergetelers in het Vechtdal

Verwen jezelf met verse asperges! Ga langs bij één van de boerderijwinkels van de aspergetelers om met een heerlijk gevulde tas weer richting huiswaarts te keren! Waar in het Vechtdal haal je de lekkerste asperges?

Bekijk hier onze adressen

Asperges proeven

Het aspergeseizoen is weer van start gegaan! Het witte goud wordt door de smaakmakers uit de regio op een ambachtelijke wijze bereid en geserveerd. Laat je verrassen door de smaakbeleving en proef het bij één van de vele restaurants in de regio. Wij hebben er vast een aantal voor je op een rij gezet.

Ontdek en proef hier